Δημοτική Κίνηση «Το Λιμάνι της Αγωνίας - Πειραιάς, η πόλη μας»

Τρίτη, 3 Ιουλίου 2012

ΣΤΙΣ 3/7/12 Η ΠΡΩΤΗ ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ


Φίλες/οι,

Στην τελευταία συνεδρίαση του νέου 7μελούς Συντονιστικού, μεταξύ των άλλων, συζητήσαμε και θέματα οργάνωσης και λειτουργίας του Λιμανιού. Διαπιστώσαμε  ότι υπάρχει κενό ενημέρωσης και συντονισμού των  Κοινοτικών μας Συμβούλων με  τους Δημοτικούς μας Συμβούλους  και κατ' επέκταση με το Συντονιστικό του  Λιμανιού της Αγωνίας.Για την κάλυψη αυτού του κενού, αποφασίσαμε  να καθιερώσουμε τακτικές (ανά δίμηνο) διευρυμένες συνεδριάσεις του Συντονιστικού του Λιμανιού με τη συμμετοχή  όλων των Κοινοτικών μας Συμβούλων και των συνεργατών τους (όπως προβλεπόταν κι από παλιότερη ανενεργή απόφασή μας).


Η πρώτη τέτοια κοινή συνεδρίαση του  7μελούς Συντονιστικού με τους  Κοινοτικούς Συμβούλους του Λιμανιού ορίστηκε για την Τρίτη 3 Ιουλίου στις 8:30 μ.μ. στο Στέκι του Λιμανιού, Πραξιτέλους 78 & Ελ. Βενιζέλου.
Θα συζητήσουμε όλα τα θέματα των πέντε Κοινοτήτων (πρώην Διαμερίσματα) τα οποία θα θέσουν οι Κοινοτικοί μας Σύμβουλοι, καθώς και τα ήδη ανοικτά μέτωπα  (Φρεαττύδα, Βοτσαλάκια, Τερψιθέα) αλλά και αυτά που πρέπει να ανοίξουν ή μένουν εν υπνώσει (ΧΡΩΠΕΙ, Φαντάζιο, Λεύκα, Ζέα, Παλατάκι κ.ά.).


Η συνεδρίαση είναι ανοιχτή σε όλους/ες , σε μέλη και φίλους/ες μας που δραστηριοποιούνται στις τοπικές πρωτοβουλίες.Παρακαλούμε να ειδοποιηθούννα έλθουν στη συνεδρίαση και, αν θέλουν, να καταθέσουν τις σκέψεις και τις προτάσεις τους.
      
                                    Το Συντονιστικό του Λιμανιού της Αγωνίας

Δεν υπάρχουν σχόλια: