Δημοτική Κίνηση «Το Λιμάνι της Αγωνίας»---«Πειραιάς για Όλους» : Για την ενημέρωσή σας, το πρόγραμμα των επόμενων ημερών του Νίκου Μπελαβίλα ****Τετάρτη 22 Μαΐου ► Debate στον Real fm (97,8) και στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου│10:00 ► Επισκέψεις σε Υπηρεσίες του Δήμου│12:30 ► Περπατάμε στην Καλλίπολη│Συζητάμε στο Καφενείο Αγγ. Κουκάρα│ 18:30 - 20:30 ****Πέμπτη 23 Μαΐου ► Συνέντευξη στον News 24/7 (86,6 στα FM) και στην εκπομπή "Παιχνίδια Εξουσίας" με τον Βασίλη Σκουρή│11:30-12:00 ► Συνάντηση με τον πρόεδρο του ΣΑΤΑ και βόλτα σε Πιάτσες Taxi│ 13:30 - 15:00 ► Ομιλία Νίκου Μπελαβίλα στα Καμίνια│Πλατεία Λεγάκη (Αγ. Ελευθερίου & Δωδεκανήσου)│19:00 - 21:00 ****Παρασκευή 24 Μαΐου ► Συνέντευξη στην ΕΡΤ1 και στην εκπομπή "Πρωινή Βάρδια" με τους Μάνο Νιφλή και Κώστα Αλατζά│08:15 ► Επίσκεψη στη Λαϊκή στα Καμίνια│10:00 - 11:00 ► Στην Κεντρική Εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Αθήνα│19:00 - 21:00 ****Σάββατο 25 Μαΐου ► Συνάντηση – Ενημέρωση υποψηφίων και εκλογικών αντιπροσώπων στο Εκλογικό Κέντρο #pireas4all│11:00 - 13:00.****

Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

"Συμμαχία στον Πειραιά - Λιμάνι της αλληλεγγύης, της οικολογίας και της ανατροπής"

Υποψήφιος Δήμαρχος   Νίκος Λεγάκης


Συμμαχία  στον Πειραιά
Λιμάνι της  αλληλεγγύης, της οικολογίας και  της ανατροπής
Υποψήφιος Δήμαρχος
Νίκος Λεγάκης 
      Με  αυτό τον τίτλο κατεβαίνει το νέο  αυτοδιοικητικό συμμαχικό σχήμα στις εκλογές του Νοεμβρίου. Σε τούτο κατέληξε η μεγάλη σύσκεψη μελών και φίλων των τριών κινήσεων που πραγματοποιήθηκε στο Στέκι του Λιμανιού την Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου. Στη συμμαχία συμμετέχουν οι δημοτικές κινήσεις «Λιμάνι της Αγωνίας», «ΑΚΙΚΑΠ-Γειτονιές στον Πειραιά» και «Πολίτες για την Αναγέννηση του Πειραιά». Στο σχήμα έχουν δηλώσει τη στήριξη τους ο ΣΥΡΙΖΑ, οι Οικολόγοι – Πράσινοι και η Δημοκρατική Αριστερά.
      Στη σύσκεψη οργανώθηκαν οι επιτροπές  που είχε αποφασίσει η ιδρυτική συνέλευση  πριν από μία εβδομάδα: Η νομική επιτροπή, η οικονομική επιτροπή, οι επιτροπές για την εκλογική διακήρυξη και το πρόγραμμα, το γραφείο τύπου όπως και η ομάδα που θα αναλάβει τη δημιουργία του κεντρικού εκλογικού περίπτερου στον πεζόδρομο Δραγάτση στο Δημοτικό Θέατρο και τα τοπικά περίπτερα στα 5 δημοτικά διαμερίσματα.
Περιβάλλον  και Πολιτισμός
      Συνεδρίασε  η Θεματική Επιτροπή Περιβάλλοντος του «Λιμανιού», πλαισιωμένη από τον Νίκο Λεγάκη, τον Βασίλη Λυμπερόπουλο, τον Γιάννη Χαραλαμπάκη και άλλους φίλους των τριών αυτοδιοικητικών κινήσεων. Καθορίστηκαν τα κύρια θέματα της καμπάνιας με προτεραιότητες τα τρία κορυφαία ζητήματα τα οποία αφορούν τον Δημόσιο Χώρο της πόλης:
Σκουπίδια και Ανακύκλωση
Ελεύθεροι Χώροι, Πράσινο, Κυκλοφοριακό και Μέσα Σταθερής Τροχιάς
Λιμάνι και Μεγάλα Έργα  
5 τοπικές δέσμες προτάσεων-παρεμβάσεων για τα αντίστοιχα δημοτικά διαμερίσματα.  
      Παράλληλα ετοιμάστηκαν ήδη τα πρώτα κείμενα  για τον Πολιτισμό από την αντίστοιχη Θεματική Επιτροπή όπως και για τα Σκουπίδια και την Καθαριότητα.
Εκδηλώσεις-Περιοδείες
      Οι  επόμενες προγραμματισμένες εκδηλώσεις-περιοδείες της «Συμμαχίας στον Πειραιά», στις οποίες θα παρευρίσκεται και ο  Νίκος Λεγάκης, είναι:
Δευτέρα 27/9 στο 3ο Δημοτικό Διαμέρισμα μας 8μμ, στην Ταραντέλα επί μας Λεωφ. Ειρήνης.
Τρίτη 28/9 στο 1ο Δημοτικό Διαμέρισμα στις 7.30μμ
Πέμπτη 30/9 στο 2ο Διαμέρισμα μας 7.30μμ στο Στέκι μας.
Αποφασίστηκε  επίσης η συμμετοχή στην εκδήλωση των δήμων Ελληνικού, Γλυφάδας, Αργυρούπολης και Αλίμου για το Μητροπολιτικό Πάρκο Ελληνικού την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2010.





Δεν υπάρχουν σχόλια: