Δημοτική Κίνηση «Το Λιμάνι της Αγωνίας»---«Πειραιάς για Όλους» : Για την ενημέρωσή σας, το πρόγραμμα των επόμενων ημερών του Νίκου Μπελαβίλα ****Τετάρτη 22 Μαΐου ► Debate στον Real fm (97,8) και στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου│10:00 ► Επισκέψεις σε Υπηρεσίες του Δήμου│12:30 ► Περπατάμε στην Καλλίπολη│Συζητάμε στο Καφενείο Αγγ. Κουκάρα│ 18:30 - 20:30 ****Πέμπτη 23 Μαΐου ► Συνέντευξη στον News 24/7 (86,6 στα FM) και στην εκπομπή "Παιχνίδια Εξουσίας" με τον Βασίλη Σκουρή│11:30-12:00 ► Συνάντηση με τον πρόεδρο του ΣΑΤΑ και βόλτα σε Πιάτσες Taxi│ 13:30 - 15:00 ► Ομιλία Νίκου Μπελαβίλα στα Καμίνια│Πλατεία Λεγάκη (Αγ. Ελευθερίου & Δωδεκανήσου)│19:00 - 21:00 ****Παρασκευή 24 Μαΐου ► Συνέντευξη στην ΕΡΤ1 και στην εκπομπή "Πρωινή Βάρδια" με τους Μάνο Νιφλή και Κώστα Αλατζά│08:15 ► Επίσκεψη στη Λαϊκή στα Καμίνια│10:00 - 11:00 ► Στην Κεντρική Εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Αθήνα│19:00 - 21:00 ****Σάββατο 25 Μαΐου ► Συνάντηση – Ενημέρωση υποψηφίων και εκλογικών αντιπροσώπων στο Εκλογικό Κέντρο #pireas4all│11:00 - 13:00.****

Παρασκευή, 31 Μαΐου 2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ "ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ" -- Β' ΓΥΡΟΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

H Γενική Συνέλευση μας, ο συνδυασμός “Πειραιάς για Όλους”, σε πλήρη ολομέλεια των εκλεγμένων, των υποψηφίων και των εθελοντών της καμπάνιας μας, συζήτησε το αποτέλεσμα των εκλογών και τη στάση μας στη συνέχεια. Αυτή η διαδικασία, ο πλούσιος διάλογος και ο προβληματισμός, είναι ένα μήνυμα για το πως βλέπουμε και πως εφαρμόζουμε τη δημοκρατία στη βάση της αυτοδιοίκησης. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο θα συνεχίσουμε να λειτουργούμε.
Στο νέο δημοτικό και στα κοινοτικά συμβούλια, βρισκόμαστε με μία μεγάλη, ομάδα έμπειρων αλλά και νέων συμβούλων αποφασισμένη για σοβαρή δουλειά.  
Ευχαριστούμε τους συμπολίτες μας για την ψήφο που μας εμπιστεύθηκαν. Θα την τιμήσουμε!

Είμαστε κομμάτι του δημοκρατικού ρεύματος των πολιτών, Πειραιωτών και Πειραιωτισσών, οι οποίοι ονειρεύονται έναν αναγεννημένο Πειραιά, απαλλαγμένο από τα ολιγαρχικά φαινόμενα που σκιάζουν την πόλη μας και με σαφές μέτωπο στις νεοφιλελεύθερες πολιτικές.
Θα συνεχίσουμε αυτό τον αγώνα.
Από την Κυριακή που πέρασε το πολιτικό σκηνικό άλλαξε ραγδαία. Έχουμε μπροστά μας μία δεύτερη εκλογκή Κυριακή, και σ' ένα μήνα εθνικές εκλογές που θα κρίνουν το μέλλον όλων μας.
Θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να αποτρέψουμε την παλλινόρθωση ενός ακραίου συντηρητικού νεοφιλελευθερισμού στον Πειραιά και στην Ελλάδα, έτοιμου να ξηλώσει δημοκρατικές και κοινωνικές κατακτήσεις, έτοιμου να πάρει από τους πολλούς και να δώσει σε λίγους.
Θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να μην αφήσουμε την πόλη μας, έρμαιο στα χέρια των ολιγαρχών.
Δεν θα αφήσουμε να πάει χαμένο, ούτε να λεηλατηθεί το σημαντικό έργο της Περιφέρειας Αττικής.

Στεκόμαστε όλες και όλοι στο πλευρό της Ρένας Δούρου και της “Δύναμης Ζωής”. Είμαστε εδώ και θα είμαστε εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: