Τετάρτη, 27 Μαΐου 2015

"ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΑΣ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ,Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ" ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ

Το Λιμάνι της Αγωνίας http://tolimanitisagonias.blogspot.gr, με 15ετή και πλέον συνεχή παρουσία στα κοινά του Πειραιά, συμμετέχει στον εορτασμό της Ευρωπαϊκής Ημέρας Θάλασσας http://www.emdpiraeus.gr/ -ανταποκρινόμενο στην πρόσκληση του Δήμου Πειραιά- με εκδηλώσεις που διοργανώνει η Ομάδα Πολιτισμού:                                                                                                                                   
Από την Παρασκευή 22 Μαΐου 2015 και για μία εβδομάδα η ζωγράφος Όλγα Αλεξοπούλου και η ομάδα της ομορφαίνουν με μια μεγάλη θαλασσινή τοιχογραφία το τσιμεντένιο τοιχίο  αντιστήριξης πάνω από την είσοδο της παραλίας Βοτσαλάκια. 
 
 
Την Παρασκευή 29 Μαΐου 2015 στις 12:00 σε συνεργασία με την Αλληλεγγύη Πειραιά και την Κίνηση για τους Ελεύθερους Χώρους, θα διαμορφωθεί χώρος αναψυχής μπροστά από την τοιχογραφία. 
Στις 20:00 εγκαινιάζουμε  την όλη εικαστική παρέμβαση και τον χώρο αναψυχής με κοινωνική κουζίνα, φαγοπότι, γιορτή και μουσικές. 
Σας περιμένουμε όλες και όλους!
Καλέστε και τους φίλους σας εντός και εκτός Πειραιά!
 
Η Όλγα Αλεξοπούλου είναι απόφοιτος της Σχολής Καλών Τεχνών της Οξφόρδης και έργα της εκτίθενται σε μουσεία και γκαλερί ανά τον κόσμο. Το 2014 ανακηρύχθηκε  από τον παγκόσμιο οργανισμό Womens Forum ως μία από τις  20 επιφανέστερες γυναίκες street artists του κόσμου. Μετά την ολοκλήρωση της τοιχογραφίας στα Βοτσαλάκια έχει προσκληθεί να ζωγραφίσει στην Σουηδία μαζί με θρυλικά ονόματα της street art. http://www.olgaalexopoulou.com/
 
Πληροφορίες:  6977206182, wind .    6945174077, vodafone.   6977127004, cosmote.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: