Σάββατο, 12 Οκτωβρίου 2013

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΑΣ

Φίλες και φίλοι

Το Συντονιστικό συνεδρίασε την Τρίτη, 9/10 και πήρε τις παρακάτω αποφάσεις:
1.       Να συμμετέχει στην Αντιφασιστική πορεία στο Πέραμα, το Σάββατο, 12/10, ώρα 12μ. στην πλατεία Ηρώων. (Έχει σταλεί ήδη  σχετική πρόσκληση).
2.       Να καλέσει τα μέλη του Λιμανιού να επισκεφθούν, μαζί με τους Φίλους του Μουσείου Μάνης – Μιχάλη Κάσση, την έκθεση του Ιδρύματος της Βουλής των Ελλήνων,  με θέμα : Βία κατά των εκπροσώπων του λαού. Πενήντα χρόνια από τη δολοφονία του Γρηγόρη Λαμπράκη, Πειραιώτη, γιατρού και βουλευτή, συμβόλου της Δημοκρατίας και της Ειρήνης, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και παγκόσμια. Ο εκθεσιακός χώρος είναι Αμαλίας 14, Σύνταγμα, και ώρα 10.30πμ.
3.       Να καλέσει σε Γ.Σ. του Λιμανιού, την Κυριακή, 10/11, ώρα 10.30πμ, στο Στέκι. Τα θέματα θα ανακοινωθούν εν καιρώ.
4.       Να εκδώσουμε το φετινό ημερολόγιο με θέμα την παράλληλη ιστορία της πόλης και του Λιμανιού από το 1998, χρονιά της ίδρυσής του. Υπεύθυνος  ο Νίκος Μπελαβίλας από πλευράς Συντονιστικού.
5.       Να διευρυνθεί η ομάδα επισιτισμού, με υπεύθυνο από πλευράς Συντονιστικού το Δήμο  Μπούμπα.
6.       Να επαναλειτουργήσουν δυναμικά, εν όψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς, οι θεματικές ομάδες (Επικοινωνίας, Πολιτισμού, Περιβάλλοντος, Δημοτική ).
7.       Να αναβληθούν για ευθετότερο χρόνο, λόγω της πρόσφατης, οδυνηρής απώλειας του Δημήτρη Πιφέα, οι εκδηλώσεις που είχαν προγραμματιστεί για τα 15χρονα του Λιμανιού.

Φίλες και φίλοι

Σας θυμίζουμε ότι το Συντονιστικό συνεδριάζει κάθε Τρίτη στις 9μμ. και ότι είναι ανοιχτό στους ενδιαφερόμενους. Η παρουσία σας είναι σημαντική, ιδιαίτερα σε δύσκολους καιρούς σαν τους σημερινούς. Σας περιμένουμε λοιπόν με ιδέες και προτάσεις και σας ευχόμαστε καλό φθινόπωρο και καλούς αγώνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: