Δημοτική Κίνηση «Το Λιμάνι της Αγωνίας»---«Πειραιάς για Όλους» : Για την ενημέρωσή σας, το πρόγραμμα των επόμενων ημερών του Νίκου Μπελαβίλα ****Τετάρτη 22 Μαΐου ► Debate στον Real fm (97,8) και στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου│10:00 ► Επισκέψεις σε Υπηρεσίες του Δήμου│12:30 ► Περπατάμε στην Καλλίπολη│Συζητάμε στο Καφενείο Αγγ. Κουκάρα│ 18:30 - 20:30 ****Πέμπτη 23 Μαΐου ► Συνέντευξη στον News 24/7 (86,6 στα FM) και στην εκπομπή "Παιχνίδια Εξουσίας" με τον Βασίλη Σκουρή│11:30-12:00 ► Συνάντηση με τον πρόεδρο του ΣΑΤΑ και βόλτα σε Πιάτσες Taxi│ 13:30 - 15:00 ► Ομιλία Νίκου Μπελαβίλα στα Καμίνια│Πλατεία Λεγάκη (Αγ. Ελευθερίου & Δωδεκανήσου)│19:00 - 21:00 ****Παρασκευή 24 Μαΐου ► Συνέντευξη στην ΕΡΤ1 και στην εκπομπή "Πρωινή Βάρδια" με τους Μάνο Νιφλή και Κώστα Αλατζά│08:15 ► Επίσκεψη στη Λαϊκή στα Καμίνια│10:00 - 11:00 ► Στην Κεντρική Εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Αθήνα│19:00 - 21:00 ****Σάββατο 25 Μαΐου ► Συνάντηση – Ενημέρωση υποψηφίων και εκλογικών αντιπροσώπων στο Εκλογικό Κέντρο #pireas4all│11:00 - 13:00.****

Τετάρτη 1 Μαΐου 2019

ΟΙ ΔΩΔΕΚΑ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ "ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ" Σ' ΕΝΑ ΤΡΙΠΤΥΧΟ

Φίλες και Φίλοι, Συνταξιδιώτισσες και Συνταξιδιώτες,
Αυτές είναι συμπυκνωμένες οι δώδεκα θέσεις του #pireas4all. Τις απλώσαμε κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών. Ορίσαμε την ατζέντα των εκλογών.
Τις επόμενες τέσσερεις εβδομάδες θα ανοίξουμε-με πλήρεις απαντήσεις-αυτά που κυριαρχούν στις αγωνίες των δημοτών: Ανακύκλωση και σκουπίδια. Φωτισμός, δρόμοι και πεζοδρόμια. Κρουαζιέρα, Λιμάνι και Πειραϊκή. Κυκλοφοριακό, Τραμ και Μετρό. Εκείνα για τα οποία οι αντίπαλοι μας ψελλίζουν ευχολόγια ώστε να μην μείνει κανείς ψηφοφόρος δυσαρεστημένος.
Ταυτόχρονα δημοσιοποιούμε τις θέσεις μας για κάθε μιά γειτονιά. Άγιος Διονύσης, Άγιος Δημήτρης, Μανιάτικα και Αγία Σοφιά, Παλιά Κοκκινιά και Καμίνια, Νέο Φάληρο και Καστέλα, Ευαγγελίστρια και Προφήτης Ηλίας, Κέντρο, Πασαλιμάνι, Φρεαττύδα, Χατζηκυριάκειο και Πειραϊκή.
Ορίζουμε και την ατζέντα της επόμενης μέρας, της δημοκρατικής διακυβέρνησης από τον Σεπτέμβρη του Δήμου Πειραιά. Γιατί ως τώρα ακούμε ευχολόγια, αρνήσεις και fake έργα.
Ώρα να ακούσουμε τις πλήρεις απαντήσεις από όλους. Τι θέλουμε και πως θα έλθει η λύση για καθένα από τα μεγάλα και τα μικρά. Γιατί καλές οι αγαθές προθέσεις, καλές οι δωρεάν δηλώσεις συμπάθειας προς τους πάντες, αλλά ο Δήμος Πειραιά, επιτέλους, μετά από είκοασι χρόνια, χρειάζεται ανθρώπους που γνωρίζουν να σχεδιάζουν, να οργανώνουν, να δημιουργούν.
Είμαστε εδώ, είμαστε από εδώ, όμως αυτό δεν αρκεί: Η επαγγελματική μου δραστηριότητα και η ακαδημαϊκή μου θητεία, είναι η πολεοδομία, οι αστικές αναπλάσεις και το πράσινο, η διαχείριση του δημόσιου χώρου. Εδώ και τριάντα χρόνια. Όχι ως πανεπιστημιακός, αλλά ως κάτοικος του Πειραιά από τα γενοφάσκια μου υποφέρω, όπως όλες και όλοι μας βλέποντας την πόλη μου, βυθισμένη στο χάος άσχετων καλοπροαίρετων, ή ακόμη χειρότερα κακόβουλων που θέλουν τον Πειραιά τρόπαιο για άλλους ιδιωτικούς σκοπούς. Να τελειώνουμε λοιπόν με αυτό το πολυετές πάρτυ μαθητευόμενων μάγων καλών και κακών. Να αναβιώσουμε την πόλη μας για Όλους.






Δεν υπάρχουν σχόλια: