Δημοτική Κίνηση «Το Λιμάνι της Αγωνίας - Πειραιάς, η πόλη μας»

Παρασκευή, 17 Ιουλίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:παραίτηση Θ.Δρίτσα από ΔΣ- αντικατάσταση από Δ.Γκερλέ- η Μ.Σταθάκη επικεφαλής δημ.παράταξης ΛτΑ

    ​Πειραιάς, 17 – 7 – 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με επιστολή του προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γ.Δαβάκη, ο Θοδωρής Δρίτσας, δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της παράταξης «ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΑΣ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ», εξήγησε ότι αποδείχθηκε ανέφικτος ο συνδυασμός  των καθηκόντων του αναπληρωτή Υπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας και του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ με του δημοτικού συμβούλου και ως εκ τούτου, παρά την αγάπη και το ενδιαφέρον του προς την τοπική αυτοδιοίκηση και την πόλη μας, είναι αναγκασμένος να παραιτηθεί. Ο Θ. Δρίτσας παραμένει ενεργό μέλος της παράταξής μας με την ιδιαίτερη συμβολή που είχε και έχει σε αυτή, ένας Πειραιώτης που μέσα από τις ποικίλες ιδιότητές του επιδεικνύει πάντοτε αληθινό ενδιαφέρον για την πόλη και τους κατοίκους της.
Ο σοβαρός, καθαρός, έντιμος και εμπεριστατωμένος λόγος του κατά την επί σειρά ετών συμμετοχή του στο δημοτικό συμβούλιο της πόλης μας ήταν ιδιαίτερα σημαντικός και επωφελής, γι’ αυτό η απουσία του από αυτό θα είναι ιδιαίτερα έντονη σε εμάς, αλλά πιστεύουμε και σε όλο το σώμα.
Τη θέση του κατέλαβε ο αμέσως επόμενος κατά σειρά εκλογής δημοτικός μας σύμβουλος Δημήτρης Γκερλές, η συμβολή του οποίου λόγω της πολυετούς εμπειρίας του θα είναι σίγουρα αξιόλογη.
Ήδη η δημοτική ομάδα μας ενημέρωσε σχετικά, σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις του νόμου «Καλλικράτη»,  τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου και το δημοτικό συμβούλιο, ότι με απόφασή της ορίστηκε επικεφαλής της η δημοτική μας σύμβουλος Μαρία Σταθάκη, ιδρυτικό και πάντα ενεργότατο μέλος μας.
Καλή μας συνέχεια σε καιρούς αντίξοους με τόσο πολλούς και διαφορετικούς τρόπους!

Δεν υπάρχουν σχόλια: