Δημοτική Κίνηση «Το Λιμάνι της Αγωνίας»---«Πειραιάς για Όλους» : Για την ενημέρωσή σας, το πρόγραμμα των επόμενων ημερών του Νίκου Μπελαβίλα ****Τετάρτη 22 Μαΐου ► Debate στον Real fm (97,8) και στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου│10:00 ► Επισκέψεις σε Υπηρεσίες του Δήμου│12:30 ► Περπατάμε στην Καλλίπολη│Συζητάμε στο Καφενείο Αγγ. Κουκάρα│ 18:30 - 20:30 ****Πέμπτη 23 Μαΐου ► Συνέντευξη στον News 24/7 (86,6 στα FM) και στην εκπομπή "Παιχνίδια Εξουσίας" με τον Βασίλη Σκουρή│11:30-12:00 ► Συνάντηση με τον πρόεδρο του ΣΑΤΑ και βόλτα σε Πιάτσες Taxi│ 13:30 - 15:00 ► Ομιλία Νίκου Μπελαβίλα στα Καμίνια│Πλατεία Λεγάκη (Αγ. Ελευθερίου & Δωδεκανήσου)│19:00 - 21:00 ****Παρασκευή 24 Μαΐου ► Συνέντευξη στην ΕΡΤ1 και στην εκπομπή "Πρωινή Βάρδια" με τους Μάνο Νιφλή και Κώστα Αλατζά│08:15 ► Επίσκεψη στη Λαϊκή στα Καμίνια│10:00 - 11:00 ► Στην Κεντρική Εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Αθήνα│19:00 - 21:00 ****Σάββατο 25 Μαΐου ► Συνάντηση – Ενημέρωση υποψηφίων και εκλογικών αντιπροσώπων στο Εκλογικό Κέντρο #pireas4all│11:00 - 13:00.****

Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

ΕΛΑΤΕ ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΜΠΑΖΑΡ ΚΑΙ ΤΟ ΓΛΕΝΤΙ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ - ΣΑΒΒΑΤΟ & ΚΥΡΙΑΚΗ 20 & 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Αγαπητές φίλες και φίλοι του Λιμανιού της Αγωνίας,
 
Σήμερα Σάββατο και αύριο Κυριακή το Στέκι μας φοράει τα γιορτινά του για να φιλοξενήσει το Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ  και το καθιερωμένο γλέντι μας. Αυτές τις έντονα φορτισμένες και 'γκαστρωμένες' μέρες, έχουμε πιο μεγάλη ανάγκη από ποτέ να βρεθούμε μαζί σε  χαλαρές συνθήκες, να κουβεντιάσουμε και να νιώσουμε γιορτινά. 

Το μπαζάρ μας  λειτουργεί το Σάββατο και την Κυριακή από τις 12 το μεσημέρι μέχρι το βράδυ. Είναι είναι το πιο χειροποίητο και το πιο νόστιμο μπαζάρ όλων των εποχών. Και τι δεν έφτιαξαν φέτος τα ταλαντούχα χεράκια μας, δηλ. των μελών μας, γυναικών και ανδρών! Χριστουγεννιάτικα τσουρέκια, κοζανίτικους κουραμπιέδες, μίνι-μελομακάρονα, γλυκά του κουταλιού και μαρμελάδες, αλλά  και σοκολατάκια... έκπληξη!  Επίσης γενοβέζικο πέστο με βασιλικό, πέστο  με ρόκα, με παντζάρι, με μαϊντανό, πάστα ελιάς με ξερά σύκα, καραμελωμένα κρεμμύδια, τουρσιά διάφορα, κάππαρη μαζεμένη με τα χεράκια μας, αλλά  και σπιτικό λικέρ αρμπαρόριζας, λιμοντσέλο και τσίπουρο παραγωγής μας!

Βέβαια, όπως σε κάθε μπαζάρ που σέβεται τον εαυτό του, θα έχετε την ευκαιρία και να αναδιφήσετε, κοινώς ψαχουλέψετε, τους μικρούς 'θησαυρούς' που θα εκθέτουμε, όπως βιβλία, δίσκους, CD, μικροσυσκευές, επιτραπέζια κ.ά. παιχνίδια, καλλιτεχνήματα, διακοσμητικά είδη, κοσμήματα, αξεσουάρ, καπέλα, φουλάρια, ζώνες, κασκόλ, γάντια κλπ.

Σε όλη τη διάρκεια του μπαζάρ, το μπαρ του Στεκιού θα σερβίρει τα συνήθη, αλλά και τσιπουράκι από το δικό μας, με ειδικά μεζεδάκια.

Την Κυριακή, από τις 3 το μεσημέρι θα αρχίσει το καθιερωμένο Χριστουγεννιάτικο γλέντι μας, με είσοδο 5 ευρώ (φαγητό και κρασί) και λαχειοφόρο αγορά. Προσφέρθηκε και θα παίξει για μας σε αλληλέγγυα βάση -με κουτί ενίσχυσης- το τετραμελές ικαριώτικο συγκρότημα "Μπαγιόκο" (μπουζούκι,κιθάρα,λύρα,τραγούδι),θα παίξει και το συγκρότημα του δικού μας Κώστα Λαούρδα και ελπίζουμε να έχουμε κι άλλες μουσικές εκπλήξεις!

Όλα τα έσοδα από το μπαζάρ, το γλέντι και τη λαχειοφόρο αγορά θα διατεθούν για την ενίσχυση των δράσεων του Λιμανιού της Αγωνίας. Ευχαριστούμε τα μέλη και τους φίλους που προσφέρουν δώρα για τη λαχειοφόρο αγορά και αντικείμενα για τους πάγκους του μπαζάρ.

Σας περιμένουμε για να περάσουμε καλά όλες και όλοι μαζί, τόσο στο μπαζάρ όσο και στο γλέντι μας - και μάλιστα για καλό σκοπό!

Δημοτική Κίνηση "Το Λιμάνι της Αγωνίας - Πειραιάς, η πόλη μας"

Δεν υπάρχουν σχόλια: