Δημοτική Κίνηση «Το Λιμάνι της Αγωνίας»---«Πειραιάς για Όλους» : Για την ενημέρωσή σας, το πρόγραμμα των επόμενων ημερών του Νίκου Μπελαβίλα ****Τετάρτη 22 Μαΐου ► Debate στον Real fm (97,8) και στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου│10:00 ► Επισκέψεις σε Υπηρεσίες του Δήμου│12:30 ► Περπατάμε στην Καλλίπολη│Συζητάμε στο Καφενείο Αγγ. Κουκάρα│ 18:30 - 20:30 ****Πέμπτη 23 Μαΐου ► Συνέντευξη στον News 24/7 (86,6 στα FM) και στην εκπομπή "Παιχνίδια Εξουσίας" με τον Βασίλη Σκουρή│11:30-12:00 ► Συνάντηση με τον πρόεδρο του ΣΑΤΑ και βόλτα σε Πιάτσες Taxi│ 13:30 - 15:00 ► Ομιλία Νίκου Μπελαβίλα στα Καμίνια│Πλατεία Λεγάκη (Αγ. Ελευθερίου & Δωδεκανήσου)│19:00 - 21:00 ****Παρασκευή 24 Μαΐου ► Συνέντευξη στην ΕΡΤ1 και στην εκπομπή "Πρωινή Βάρδια" με τους Μάνο Νιφλή και Κώστα Αλατζά│08:15 ► Επίσκεψη στη Λαϊκή στα Καμίνια│10:00 - 11:00 ► Στην Κεντρική Εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Αθήνα│19:00 - 21:00 ****Σάββατο 25 Μαΐου ► Συνάντηση – Ενημέρωση υποψηφίων και εκλογικών αντιπροσώπων στο Εκλογικό Κέντρο #pireas4all│11:00 - 13:00.****

Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2019

Ν.Μπελαβίλας: Προβληματισμός για τη στάση της ΕΛΑΣ στην επίθεση στον σύνδεσμο του Εθνικού


«Στην επικοινωνία μας ανώτατος αξιωματικός χαρακτήρισε τη δολοφονική επίθεση "περιστατικό φθορών! Μας ανησυχεί αυτή η χαλαρότητα», δηλώνει ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ στον δήμο Πειραιά

«Μόνο προβληματισμό μπορεί να προκαλέσει η στάση των αστυνομικών αρχών στην πόλη μας μετά το αιματηρό συμβάν κατά του Εθνικού την Παρασκευή το οποίο ομόφωνα καταδικάστηκε από τη δημοτική αρχή και τους υποψηφίους δημάρχους» δηλώνει ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ στον δήμο Πειραιά Νίκος Μπελαβίλας, σχετικά με την επίθεση αγνώστων κατά την εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας που δέχθηκε ο Σύνδεσμος Φιλάθλων του Εθνικού «Πινέζες Θὐρα 14».
Ο ίδιος τονίζει ότι «το Σάββατο άδικα επιχειρήσαμε να ενημερωθούμε για τις εξελίξεις καθώς τόσο η Αστυνομική Διεύθυνση όσο και η Ασφάλεια Πειραιά δεν είχαν γνώση των εξελίξεων και μόνο μετά από αλλεπάλληλες προσπάθειες μας πληροφόρησαν ότι του συμβάντος έχει επιληφθεί το Τμήμα αθλητικής βίας της ΓΑΔΑ».
«Ακόμα και έτσι όμως δεν είναι δυνατόν ανώτατοι αξιωματικοί που έχουν αναλάβει να υπερασπίζονται και να προστατεύουν τους πολίτες του Πειραιά, να δηλώνουν άγνοια. Είναι χαρακτηριστικό ότι στην επικοινωνία μας ανώτατος αξιωματικός χαρακτήρισε τη δολοφονική επίθεση "περιστατικό φθορών! Μας ανησυχεί αυτή η χαλαρότητᨻ δημειώνει ο Ν.Μπελαβίλας.
«Οι επερχόμενες κρίσεις σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αποτελέσουν δικαιολογία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: