Δημοτική Κίνηση «Το Λιμάνι της Αγωνίας»---«Πειραιάς για Όλους» : Για την ενημέρωσή σας, το πρόγραμμα των επόμενων ημερών του Νίκου Μπελαβίλα ****Τετάρτη 22 Μαΐου ► Debate στον Real fm (97,8) και στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου│10:00 ► Επισκέψεις σε Υπηρεσίες του Δήμου│12:30 ► Περπατάμε στην Καλλίπολη│Συζητάμε στο Καφενείο Αγγ. Κουκάρα│ 18:30 - 20:30 ****Πέμπτη 23 Μαΐου ► Συνέντευξη στον News 24/7 (86,6 στα FM) και στην εκπομπή "Παιχνίδια Εξουσίας" με τον Βασίλη Σκουρή│11:30-12:00 ► Συνάντηση με τον πρόεδρο του ΣΑΤΑ και βόλτα σε Πιάτσες Taxi│ 13:30 - 15:00 ► Ομιλία Νίκου Μπελαβίλα στα Καμίνια│Πλατεία Λεγάκη (Αγ. Ελευθερίου & Δωδεκανήσου)│19:00 - 21:00 ****Παρασκευή 24 Μαΐου ► Συνέντευξη στην ΕΡΤ1 και στην εκπομπή "Πρωινή Βάρδια" με τους Μάνο Νιφλή και Κώστα Αλατζά│08:15 ► Επίσκεψη στη Λαϊκή στα Καμίνια│10:00 - 11:00 ► Στην Κεντρική Εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Αθήνα│19:00 - 21:00 ****Σάββατο 25 Μαΐου ► Συνάντηση – Ενημέρωση υποψηφίων και εκλογικών αντιπροσώπων στο Εκλογικό Κέντρο #pireas4all│11:00 - 13:00.****

Δευτέρα, 18 Φεβρουαρίου 2019

ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΟΥ "ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ"│21 ΝΕΟΙ, ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ│ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ "ΚΩΣΤΑΡΑΚΟΣ"│17-2-2019


Φίλες και Φίλοι, Συντρόφισσες και Σύντροφοι,
Στο κατάμεστο αμφιθέατρο του Πολιτιστικού Πολυχώρου «Κώστας Κωσταράκος» στα Καμίνια χαράξαμε τα επόμενα βήματα της προεκλογικής εκστρατείας.

21 νέοι, εκπρόσωποι της γενιάς της κρίσης, οι πρώτοι υποψήφιοι του "Πειραιάς για όλους" με τον Νίκο Μπελαβίλα (video)Την πρώτη μεγάλη ομάδα των υποψηφίων του «Πειραιάς για Όλους» ανακοίνωσε ο Νίκος Μπελαβίλας κατά τη μεγάλη συνέλευση του συνδυασμού.
Η πρώτη αυτή ομάδα έχει και συμβολικό χαρακτήρα καθώς επιλέχθηκαν 21 νέα πρόσωπα από 19 έως 41 ετών, εκπρόσωποι της γενιάς της κρίσης, «την πρώτη γενιά στη σύγχρονη ιστορία που είδε τη ζωή της να είναι χειρότερη από αυτή των γονιών της» όπως χαρακτηριστικά είπε ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά.
«Όσες και όσοι θα δώσουμε τη μάχη για το νέο Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά, όσες και όσοι κάνουμε ένα βήμα μπροστά έτοιμες και έτοιμοι να αναλάβουμε τη διακυβέρνηση της πόλης εξ ονόματος όλων και  για όλους» σημείωσε ο Νίκος Μπελαβίλας στην εισήγησή του εξηγώντας πως «πήραμε μία απόφαση: Να κάνουμε στην άκρη εμείς οι επώνυμοι, οι αιρετοί, οι προβεβλημένοι, να ξεκινήσουμε ανοίγοντας τις θέσεις του νέου δημοτικού  συμβουλίου στην γενιά της κρίσης. Σε αυτές και αυτούς που δεν έχουν φωνή, σε αυτούς που προσπάθησαν να τους ταπεινώσουν, στην πρώτη γενιά στη σύγχρονη ιστορία που είδε τη ζωή της να είναι χειρότερη από αυτή των γονιών της, στη γενιά των εικοσάρηδων και των τριαντάρηδων, στη γενιά που δεν κέρδισε νίκες, που βίωσε - όχι πως δεν πάλεψε με νύχια και με δόντια- μόνο ήττες, απογοητεύσεις, μετανάστευση και ανεργία. Αλλά άντεξε, είναι εδώ ανάμεσα μας, έτοιμη να δημιουργήσει και να μπει μπροστά. Για αυτό σήμερα κάνουμε κάτι που δεν είχαμε τολμήσει ποτέ ως τώρα. Οι πρώτες θέσεις, όχι μία-δύο αλλά οι πρώτες είκοσι μία θέσεις του ψηφοδελτίου της νίκης ανήκουν και παραδίδονται από όλους μας σε αυτή τη γενιά».
Μάλιστα ο Νίκος Μπελαβίλας ανέλαβε και μια δέσμευση: να παραδώσει τη σκυτάλη σε αυτή τη γενιά: «ανέλαβα επικεφαλής του εκλογικού μας μετώπου,  παίρνοντας τη σκυτάλη από τον Θοδωρή  Δρίτσα και τη Μαρία Σταθάκη. Είναι βαριά η τιμή αλλά και η κληρονομιά. Και βαριά η ευθύνη της συνέχειας. Υπόσχομαι λοιπόν, πρώτα σε εσάς, τους νέους και νέες του "Πειραιάς για Όλους" και  έπειτα σε όλους ότι θα κάνω ότι περνά από το χέρι μου να σας παραδώσω τη σκυτάλη».
Η συνέλευση στον πολιτιστικό πολυχώρο «Κώστας Κωσταράκος» στα Καμίνια ξεκίνησε με την τήρηση ενός λεπτού σιγής στη μνήμη του Κώστα Κωσταράκου και του Νίκου Λεγάκη.
Ήρθαμε εδώ συμβολικά, σημείωσε ο Νίκος Μπελαβίλας εξηγώντας πως ο χώρος επιλέχθηκε για να τιμήσει ο συνδυασμός «τις ιερές μνήμες δύο εξ ημών, ενός Μανιάτη αγωνιστή της αντιδικτατορικής αντίστασης, του αντιδημάρχου Πειραιά Κώστα Κωσταράκου, επικεφαλής της πρώτης αυτοδιοικητικής μας προσπάθειας "Πολίτες του Πειραιά" το μακρινό 1986. Και ενός Καμινιώτη, του γιατρού Νίκου Λεγάκη, δημοτικού συμβούλου Πειραιά και επικεφαλής της δημοτικής μας καθόδου το 2010. Δύο δικών μας που πρόσφεραν τη ζωή τους και το έργο τους στον Πειραιά και στα Καμίνια».

Τα πρώτα ονόματα του ψηφοδελτίου:
MAΡΙΝΟΣ ΒΑΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ, OXFORD UK
ΗΛΙΑΣ ΤΖΑΝΕΤΟΥΛΑΚΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑ, ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ SUNDERLAND UK
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΑΪΜΙΡ ΣΤΑΘΗ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΣΤΗΣ  /  ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΑΛΒΑΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ
ΑΝΤΑ ΚΟΝΤΟΔΗΜΟΥ (ετών 19) ΔΕΥΤΕΡΟΕΤΗΣ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ Ε.Κ.Π.Α.
ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΣΚΟΥΡΤΗΣ (ετών 20) ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΑΝΤΕΙΟΥ / ΙΣΤΙΟΠΛΟΟΣ
ΜΑΡΙΑ ΖΟΡΜΠΑΛΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ / ΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Γ' ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΚΑΜΠΕΡΟΥ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑΣ
ΑΝΝΑ ΛΑΜΠΡΟΥ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΟΣ
ΞΕΝΟΦΩΝ ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΑΓΓΛΙΚΩΝ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΥΣΙΚΟΣ
ΒΙΚΥ ΜΑΝΤΖΑ ΝΑΥΠΗΓΟΣ /  ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΪΡΑΜΟΓΛΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ
ΝΙΚΟΣ ΜΑΥΡΟΣ ΜΟΥΣΙΚΟΣ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑΞΙΤΖΗΣ
ΚΡΙΣΤΗ ΝΤΕΝΤΙΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΗ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΔΙΕΘΝΩΝ & ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ / ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΔΟΜΗΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΑΙΤΟΥΝΤΩΝ ΑΣΥΛΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ
KΩΣΤΑΣ ΠΟΛΙΑΣ Δρ Φιλοσοφίας, Συντονιστής Α' Δημοτικής Κοινότητας
ΣΠΥΡΟΣ ΡΑΠΑΝΑΚΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΑΜΙΩΤΗΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Ε.Μ.Π. / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ  
ΧΡΗΣΤΟΣ ΦΩΤΙΑΔΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΣΥΡΙΖΑ ΠΕΙΡΑΙΑΔεν υπάρχουν σχόλια: