Δημοτική Κίνηση «Το Λιμάνι της Αγωνίας»---«Πειραιάς για Όλους» : Για την ενημέρωσή σας, το πρόγραμμα των επόμενων ημερών του Νίκου Μπελαβίλα ****Τετάρτη 22 Μαΐου ► Debate στον Real fm (97,8) και στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου│10:00 ► Επισκέψεις σε Υπηρεσίες του Δήμου│12:30 ► Περπατάμε στην Καλλίπολη│Συζητάμε στο Καφενείο Αγγ. Κουκάρα│ 18:30 - 20:30 ****Πέμπτη 23 Μαΐου ► Συνέντευξη στον News 24/7 (86,6 στα FM) και στην εκπομπή "Παιχνίδια Εξουσίας" με τον Βασίλη Σκουρή│11:30-12:00 ► Συνάντηση με τον πρόεδρο του ΣΑΤΑ και βόλτα σε Πιάτσες Taxi│ 13:30 - 15:00 ► Ομιλία Νίκου Μπελαβίλα στα Καμίνια│Πλατεία Λεγάκη (Αγ. Ελευθερίου & Δωδεκανήσου)│19:00 - 21:00 ****Παρασκευή 24 Μαΐου ► Συνέντευξη στην ΕΡΤ1 και στην εκπομπή "Πρωινή Βάρδια" με τους Μάνο Νιφλή και Κώστα Αλατζά│08:15 ► Επίσκεψη στη Λαϊκή στα Καμίνια│10:00 - 11:00 ► Στην Κεντρική Εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Αθήνα│19:00 - 21:00 ****Σάββατο 25 Μαΐου ► Συνάντηση – Ενημέρωση υποψηφίων και εκλογικών αντιπροσώπων στο Εκλογικό Κέντρο #pireas4all│11:00 - 13:00.****

Πέμπτη, 11 Ιανουαρίου 2018

Επιστολή ΛτΑ προς Ν. Παρασκευά για δημοσίευμά του στο ΠΑΡΟΝ


Επιστολή προς το δημοσιογράφο και διευθυντή του δημοτικού ραδιοσταθμού του Πειραιά κ.Νίκο Παρασκευά απέστειλε η δημοτική μας κίνηση το «Λιμάνι της Αγωνίας - Πειραιάς η πόλη μας» με αφορμή δημοσίευμά του στην εφημερίδα ΠΑΡΟΝ, στη στήλη «Κάτω… στον Πειραιά».
Πειραιάς, 11 Ιανουαρίου 2018

Κύριε Παρασκευά,

Με καθυστέρηση είναι αλήθεια αλλά και με μεγάλη έκπληξη πληροφορηθήκαμε το δημοσίευμα στο φύλλο της εφημερίδας ΠΑΡΟΝ, στο οποίο -μεταξύ άλλων ανακριβειών- παρουσιάζεται η βουλευτής Α’ Πειραιά του ΣΥΡΙΖΑ κα Γεωργία Γεννιά να δηλώνει σε δημοσιογράφους ότι (η δημοτική κίνηση) το Λιμάνι της Αγωνίας – Πειραιάς η πόλη μας είναι «ξεπερασμένο, χωρίς προοπτική» και ότι «έχει επανειλημμένα διαφωνήσει έντονα και έχει σχεδόν “πλακωθεί” με την επικεφαλής του συνδυασμού Μαρία Σταθάκη για το θέμα αυτό αλλά και για την εν γένει πολιτική που ακολουθεί στον δήμο».

Τηρώντας τη δεοντολογία, αν και το ΛτΑ ήταν απολύτως βέβαιο ότι η κα Γεννιά δεν είχε προβεί σε τέτοιες δηλώσεις ούτε είχε φαντασιωθεί ανύπαρκτα γεγονότα, προ της σύνταξης της επιστολής μας, επικοινωνήσαμε μαζί της. Τα διέψευσε με κατηγορηματικότητα και δεν έχουμε κανένα λόγο να μην την εμπιστευτούμε.
Περιμένουμε λοιπόν να ανακαλέσετε στη μνήμη σας τη συνάντησή σας και τα όσα σε αυτή ειπώθηκαν και να προχωρήσετε αφενός στη δημοσίευση αυτούσιας της επιστολής μας στη στήλη σας «Κάτω… στον Πειραιά» και αφ’ ετέρου στη σωστή απόδοση τους.

το Λιμάνι της Αγωνίας – Πειραιάς η πόλη μας

Δεν υπάρχουν σχόλια: