Πέμπτη, 28 Μαΐου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΚΑΒΒΑΔΙΑ

Πειραιάς 28 Μαΐου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Τετάρτη 27 Μαΐου στις 21:00 πραγματοποιήθηκε, από το Λιμάνι της Αγωνίας με ελεύθερη είσοδο και μεγάλη επιτυχία στον εξαιρετικό εξώστη του  Μεγάρου του Ο.Λ.Π. μέσα στο λιμάνι του Πειραιά, το Μουσικό αφιέρωμα στον Πειραιώτη Ποιητή της Θάλασσας Νίκο Καββαδία.

Η εκδήλωση αυτή έγινε στο πλαίσιο του εορτασμού της «Ευρωπαϊκής Ημέρας Θάλασσας» που ανέλαβε να διοργανώσει για το 2015 ο Δήμος Πειραιά,  ως τιμώμενη  από την Ευρωπαϊκή Ένωση πόλη-λιμάνι.

Το Λιμάνι της Αγωνίας http://tolimanitisagonias.blogspot.gr, με 15ετή και πλέον συνεχή παρουσία στα κοινά του Πειραιά, ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση του Δήμου με διοργάνωση σειράς εκδηλώσεων με πρώτη την χθεσινή.

Ήταν η μουσική παράσταση «Η προφητεία της Περουάνας» από το μουσικό συγκρότημα MASIF με αφήγηση από τον Βαγγέλη Βελώνια και τραγούδια μελοποιημένα από τους Θάνο Μικρούτσικο, Μαρίζα Κωχ, Δημήτρη Ζερβουδάκη, Ξέμπαρκους, Γιάννη Σπανό καθώς  και   2 ανέκδοτα τραγούδια.

Παρουσιάστηκαν άγνωστες πτυχές της ζωής και του έργου του «αέναου ταξιδευτή»  Νίκου Καββαδία και προβλήθηκαν σπάνιες φωτογραφίες του.

Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς για την ευγενική παραχώρηση του Εξώστη του Μεγάρου,  τη Διεύθυνση Δημοσίων Σχέσεων και το προσωπικό για την συνδρομή τους, καθώς και τα μέλη της Αλληλεγγύης Πειραιά για την τεχνική τους βοήθεια.

Από το Γραφείο ΤύπουΔεν υπάρχουν σχόλια: