Δημοτική Κίνηση «Το Λιμάνι της Αγωνίας - Πειραιάς, η πόλη μας»

Τρίτη, 30 Ιουνίου 2015

ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ: ΤΟ ΛτΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΤΟΥ "ΟΧΙ"

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ
Όλες και όλοι ξέρουμε ότι ζούμε μία ιστορική εβδομάδα, μία εβδομάδα που στο τέλος της καλούμαστε να πάρουμε απόφαση, ο καθένας και η καθεμία από εμάς.
Για ένα ΝΑΙ ή ένα ΟΧΙ!
Ένα ΝΑΙ στις αυξήσεις του ΦΠΑ, της ΔΕΗ, στον ΕΝΦΙΑ. ΝΑΙ στις μειώσεις των μισθών, των συντάξεων, στην κατάργηση του ΕΚΑΣ. ΝΑΙ στις απολύσεις, στην ανεργία στο 30%, στην ανεργία των νέων στο 50%, στους άστεγους, στις κατασχέσεις σπιτιών, στην ασφυξία των μικρών επιχειρήσεων και του εμπορίου, στις ιδιωτικοποιήσεις της δημόσιας περιουσίας. ΝΑΙ στη διάλυση των νοσοκομείων, των σχολείων, των ασφαλιστικών ταμείων.
Ή ένα ΟΧΙ σε όλα αυτά. Το ΟΧΙ της Αξιοπρέπειας, της Δημοκρατίας, της Ζωής. 
Το ΝΑΙ το γνωρίσαμε, 5 χρόνια τώρα. Κάναμε υπομονή και φτάσαμε στο τέλος, θα κάνουμε υπομονή άλλη μια εβδομάδα.
Δεν μας τρομάζουν οι κλειστές τράπεζες, δεν μας τρομάζουν οι ουρές στα ΑΤΜ, μας τρομάζει η σκέψη ότι θα συνεχίσουμε να ζούμε γονατισμένοι όπως κάναμε ως τώρα λέγοντας ΝΑΙ.
Το Λιμάνι της Αγωνίας, τα μέλη του και οι φίλοι του έχοντας πλήρη συναίσθηση του ιστορικού βάρους του δημοψηφίσματος για το μέλλον όλων μας, συστρατεύεται με τις δυνάμεις της Δημοκρατίας, της Ελευθερίας, της Δικαιοσύνης, με τους λαούς της Ευρώπης που μάχονται για να βάλουν τέλος στη δικτατορία των τραπεζών.
Συμμετέχουμε ενεργά στην καμπάνια του ΟΧΙ, ψηφίζουμε μαζικά, συμμετέχουμε νηφάλια, υπερασπιζόμαστε την πόλη μας τον Πειραιά, τη χώρα μας την Ελλάδα, τη ζωή και την ελευθερία μας, τη δική μας και των παιδιών μας.

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΙΟΥΛΙΟΥ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΤΗ ΖΩΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: