Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«ΣΥΜΜΑΧΙΑ στον Πειραιά»
                                           αποφάσισε:
         «ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ…στα βήματα του Νίκου  Λεγάκη!»
Το ψηφοδέλτιό μας είναι και παραμένει αυτό που συγκροτήσαμε όλοι μαζί, όπως ακριβώς  ανακηρύχτηκε νόμιμα και επίσημα  από το Πρωτοδικείο Πειραιά:                                              
                                     « ΣΥΜΜΑΧΙΑ στον Πειραιά »
                   ΛΙΜΑΝΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ, ΟΙΚΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ 
                                            ΝΙΚΟΣ ΛΕΓΑΚΗΣ                                                                                                    
                                                 ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ
Πειραιώτισσες και Πειραιώτες
Με βάση το νόμο δε θα υπάρξει κενό εκπροσώπησης.  Εσείς με την ψήφο σας θα εκλέξετε τους  συμβούλους του συνδυασμού, στο νέο δημοτικό Συμβούλιο και στα νέα Συμβούλια δημοτικών Κοινοτήτων (πρώην διαμερισματικά).
Στην περίπτωση  που η ‘’ΣΥΜΜΑΧΙΑ στον Πειραιά’’ αναδειχτεί  πρώτη δύναμη, ο νέος Δήμαρχος Πειραιά θα είναι ο υποψήφιος ή η υποψήφια του συνδυασμού μας,  που εσείς , με τη δική σας ψήφο, θα αναδείξετε πρώτο ή πρώτη.
Η «ΣΥΜΜΑΧΙΑ στον Πειραιά» καρποφόρησε και παραμένει δυνατή και μετά την απώλεια του Νίκου Λεγάκη,  χάρη στην ώριμη συνεργασία τριών αυτόνομων αυτοδιοικητικών κινήσεων, με πολύχρονη συλλογική δράση, εμπειρία και γνώση.
 Η «Ανεξάρτητη  Κίνηση Πολιτών Πειραιά» (ΑΚΙΚΑΠ), το «Λιμάνι της Αγωνίας» και  οι «Πολίτες  για την Αναγέννηση  του Πειραιά»  διακηρύσσουμε και τώρα τη σταθερή μας απόφαση για ενότητα και  κοινή δράση.
Σας καλούμε
-Να πείτε ‘’ΟΧΙ’’ στην απογοήτευση και την αποχή, που διευκολύνουν τις πολιτικές δυνάμεις που έφεραν την πόλη σε αυτή την κατάντια.
-Να εμπιστευτείτε και να στηρίξετε με την ψήφο σας το ενωτικό, δημοκρατικό και ριζοσπαστικό μας ψηφοδέλτιο, στο οποίο συμμετέχουν ενεργοί, ανεξάρτητοι πολίτες και συλλογικότητες,  που αγωνίζονται για τα προβλήματα της πόλης μας και των γειτονιών της.
          Κανένας μόνος του στην Κρίση! Όλοι μαζί μπορούμε!
          

Δεν υπάρχουν σχόλια: