Πέμπτη, 11 Ιανουαρίου 2018

Επιστολή ΛτΑ προς Ν. Παρασκευά για δημοσίευμά του στο ΠΑΡΟΝ


Επιστολή προς το δημοσιογράφο και διευθυντή του δημοτικού ραδιοσταθμού του Πειραιά κ.Νίκο Παρασκευά απέστειλε η δημοτική μας κίνηση το «Λιμάνι της Αγωνίας - Πειραιάς η πόλη μας» με αφορμή δημοσίευμά του στην εφημερίδα ΠΑΡΟΝ, στη στήλη «Κάτω… στον Πειραιά».
Πειραιάς, 11 Ιανουαρίου 2018

Κύριε Παρασκευά,

Με καθυστέρηση είναι αλήθεια αλλά και με μεγάλη έκπληξη πληροφορηθήκαμε το δημοσίευμα στο φύλλο της εφημερίδας ΠΑΡΟΝ, στο οποίο -μεταξύ άλλων ανακριβειών- παρουσιάζεται η βουλευτής Α’ Πειραιά του ΣΥΡΙΖΑ κα Γεωργία Γεννιά να δηλώνει σε δημοσιογράφους ότι (η δημοτική κίνηση) το Λιμάνι της Αγωνίας – Πειραιάς η πόλη μας είναι «ξεπερασμένο, χωρίς προοπτική» και ότι «έχει επανειλημμένα διαφωνήσει έντονα και έχει σχεδόν “πλακωθεί” με την επικεφαλής του συνδυασμού Μαρία Σταθάκη για το θέμα αυτό αλλά και για την εν γένει πολιτική που ακολουθεί στον δήμο».

Τηρώντας τη δεοντολογία, αν και το ΛτΑ ήταν απολύτως βέβαιο ότι η κα Γεννιά δεν είχε προβεί σε τέτοιες δηλώσεις ούτε είχε φαντασιωθεί ανύπαρκτα γεγονότα, προ της σύνταξης της επιστολής μας, επικοινωνήσαμε μαζί της. Τα διέψευσε με κατηγορηματικότητα και δεν έχουμε κανένα λόγο να μην την εμπιστευτούμε.
Περιμένουμε λοιπόν να ανακαλέσετε στη μνήμη σας τη συνάντησή σας και τα όσα σε αυτή ειπώθηκαν και να προχωρήσετε αφενός στη δημοσίευση αυτούσιας της επιστολής μας στη στήλη σας «Κάτω… στον Πειραιά» και αφ’ ετέρου στη σωστή απόδοση τους.

το Λιμάνι της Αγωνίας – Πειραιάς η πόλη μας

Δεν υπάρχουν σχόλια: