Δημοτική Κίνηση «Το Λιμάνι της Αγωνίας - Πειραιάς, η πόλη μας»

Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ΑΠΟ ΛτΑ

Πειραιάς, 22 – 11 – 2016Συγχαρητήρια επιστολή στον Δήμαρχο Ελευσίνας, Γιώργο Τσουκαλά, απέστειλε χθες η δημοτική κίνηση το «Λιμάνι της Αγωνίας – Πειραιάς η πόλη μας» για την επιλογή της Ελευσίνας ως Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης για το 2021.

Ακολουθεί το κείμενο της επιστολής:

Αξιότιμε κ. Δήμαρχε,

Δεχτείτε τα ειλικρινή μας συγχαρητήρια για την ανακήρυξη της Ελευσίνας ως Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης για το 2021. Εμείς, η δημοτική κίνηση το «Λιμάνι της Αγωνίας - Πειραιάς η πόλη μας», εκτιμάμε ότι η επιλογή αυτή είναι αποτέλεσμα επίπονης και επίμονης συλλογικής προσπάθειας για την ανάδειξη της πόλης σας ως κορυφαίο παράδειγμα αδιάλειπτης ροής της Ιστορίας από την αρχαιότητα στον σύγχρονο κόσμο.

Κομμάτια του χθες που κολλάνε περίτεχνα στο σήμερα, συνθέτοντας αυτή τη μοναδική «Αγέλαστο Πέτρα».

Σ’ αυτή την απαιτητική διαδρομή προς το 2021, σ’ αυτή τη «Μετάβαση στην EUphoria» θα είμαστε κοντά σας, οποιαδήποτε στιγμή κρίνετε ότι χρειάζεται η συμβολή μας στο σπουδαίο έργο που αναλάβατε εσείς μαζί με τους πολίτες της Ελευσίνας να συνδέσετε όλους τους τομείς της ανθρώπινης δραστηριότητας με την τέχνη και τον πολιτισμό, αντιμετωπίζοντας υπό ένα νέο πρίσμα τις μεγάλες προκλήσεις της εποχής μας· περιβαλλοντικές, κοινωνικές και οικονομικές.

Σας ευχόμαστε δύναμη και αντοχή για τα καλύτερα που έρχονται!

Για το «Λιμάνι της Αγωνίας»

Μαρία Σταθάκη
επικεφαλής της δημοτικής ομάδας του ΛτΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: