Δημοτική Κίνηση «Το Λιμάνι της Αγωνίας - Πειραιάς, η πόλη μας»

Σάββατο, 6 Ιουνίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΑ ΒΟΤΣΑΛΑΚΙΑ-ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΑ ΤΟΙΧΟΓΡΑΦΙΑΣ


  ​
Πειραιάς, 6 Ιουνίου 2015
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο κύκλος των επιτυχημένων πολιτιστικών εκδηλώσεων που διοργάνωσε το Λιμάνι της Αγωνίας στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ημέρας Θάλασσας 2015, έκλεισε την Τετάρτη 3 Ιουνίου το βράδυ, στην παραλία Βοτσαλάκια, όπου έγιναν τα αποκαλυπτήρια της μεγάλης τοιχογραφίας που  αφιλοκερδώς δημιούργησε η ζωγράφος Όλγα Αλεξοπούλου, ως εικαστική προσφορά του Λιμανιού της Αγωνίας στην πόλη μας.
Παράλληλα, εγκαινιάσαμε και το νέο ελεύθερο χώρο αναψυχής και ρέμβης, με εκπληκτική θέα προς το Σαρωνικό, τον οποίο διαμορφώσαμε καθαρίζοντας το σκουπιδότοπο στη βάση της τοιχογραφίας, σε συνεργασία με την Κίνηση για τους Ελεύθερους Χώρους και την Αλληλεγγύη Πειραιά.
Καλούμε τους κατοίκους της Καστέλλας, αλλά και του ευρύτερου Πειραιά,  να αγκαλιάσουν και να «υιοθετήσουν» το νέο ελεύθερο χώρο της πόλης, συνεισφέροντας ιδέες και προτάσεις -αλλά και υλικά και προσωπική εργασία- για την παραπέρα αναβάθμιση της μοναδικής αυτής γωνιάς του Πειραιά. Επίσης, ζητάμε τη συνδρομή του Δήμου και της Αντιπεριφέρειας Πειραιά για την τοποθέτηση κιγκλιδωμάτων καθώς και καθιστικών (παγκάκια, τραπέζια πικ-νικ, κλπ.) για τους περιπατητές.

Από το Γραφείο Επικοινωνίας και Ενημέρωσης
 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: