Δημοτική Κίνηση «Το Λιμάνι της Αγωνίας»---«Πειραιάς για Όλους» : Για την ενημέρωσή σας, το πρόγραμμα των επόμενων ημερών του Νίκου Μπελαβίλα ****Τετάρτη 22 Μαΐου ► Debate στον Real fm (97,8) και στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου│10:00 ► Επισκέψεις σε Υπηρεσίες του Δήμου│12:30 ► Περπατάμε στην Καλλίπολη│Συζητάμε στο Καφενείο Αγγ. Κουκάρα│ 18:30 - 20:30 ****Πέμπτη 23 Μαΐου ► Συνέντευξη στον News 24/7 (86,6 στα FM) και στην εκπομπή "Παιχνίδια Εξουσίας" με τον Βασίλη Σκουρή│11:30-12:00 ► Συνάντηση με τον πρόεδρο του ΣΑΤΑ και βόλτα σε Πιάτσες Taxi│ 13:30 - 15:00 ► Ομιλία Νίκου Μπελαβίλα στα Καμίνια│Πλατεία Λεγάκη (Αγ. Ελευθερίου & Δωδεκανήσου)│19:00 - 21:00 ****Παρασκευή 24 Μαΐου ► Συνέντευξη στην ΕΡΤ1 και στην εκπομπή "Πρωινή Βάρδια" με τους Μάνο Νιφλή και Κώστα Αλατζά│08:15 ► Επίσκεψη στη Λαϊκή στα Καμίνια│10:00 - 11:00 ► Στην Κεντρική Εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Αθήνα│19:00 - 21:00 ****Σάββατο 25 Μαΐου ► Συνάντηση – Ενημέρωση υποψηφίων και εκλογικών αντιπροσώπων στο Εκλογικό Κέντρο #pireas4all│11:00 - 13:00.****

Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

Δημοτική Κίνηση «Το Λιμάνι της Αγωνίας - Πειραιάς, η πόλη μας»:ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 3/11/14
ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ!


H Δημοτική Κίνηση "Το Λιμάνι της Αγωνίας-Πειραιάς, η πόλη μας" στηρίζει την «ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ» και συμμετέχει ενεργά στην πρώτη κινητοποίησή της στο Ειρηνοδικείο Πειραιά για το μπλοκάρισμα του πλειστηριασμού  δύο σπιτιών, για να μην πεταχτούν  δυο πειραιώτικες οικογένειες στον δρόμο, για να μπει φρένο στην αστεγοποίηση και φτωχοποίηση όλων μας.
Η μαζική παρουσία μας θα στείλει το μήνυμα στις αρπακτικές τράπεζες και στη μνημονιακή κυβέρνηση που μας επέβαλαν την εξαθλίωση, ότι οι πολίτες θα υπερασπιστούν τα σπίτια τους με κάθε τρόπο.


 Οι πλειστηριασμοί και οι κατασχέσεις δεν θα περάσουν!

 Δημοτική Κίνηση "Το Λιμάνι της Αγωνίας-Πειραιάς,η πόλη μας"

 [Το κάλεσμα της "ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ"]




ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ 
ΚΑΛΕΣΜΑ

Μέσα στη ζοφερή πραγματικότητα που ζούμε και την αντικοινωνική πολιτική που εφαρμόζει η μνημονιακή συγκυβέρνηση, έρχεται να προστεθεί ένα ακόμα ζήτημα μέγιστης σημασίας. Οι πλειστηριασμοί κατοικιών των Ελλήνων πολιτών -  ένα  ευθέως αντισυνταγματικό μέτρο - έχουν  ήδη  πάρει τεράστιες διαστάσεις  επιδεινώνοντας τη  γενική εξαθλίωση και δημιουργώντας νέες στρατιές αστέγων.

Εμείς, οι πολίτες και οι συλλογικότητες που συγκροτήσαμε την «ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ»  θεωρούμε χρέος μας να διαμαρτυρηθούμε και να αντισταθούμε σ’ αυτήν την αντιλαϊκή πολιτική που καταλύει καθημερινά τη δικαιοσύνη και τη δημοκρατία. Τα σπίτια και οι περιουσίες μας δεν ανήκουν σε κανέναν, παρά μόνο σε εμάς.

Σε πείσμα όλων όσοι επιδιώκουν ένα διαιρεμένο λαϊκό  κίνημα χωρίς αγωνιστικότητα και παλμό, επιζητούμε τη συστράτευση και τη συμπόρευση σε κοινούς αγώνες. Η ενότητα και η συμμαχία όλου του ελληνικού λαού είναι το όπλο μας!

ΚΑΛΟΥΜΕ όλες τις συλλογικότητες, κινήσεις, οργανώσεις, πολιτικές παρατάξεις και πολίτες που συμμερίζονται το αίτημά μας «ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ-ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ» να συστρατευθούν μαζί μας  στην «ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ» με ισότιμη εκπροσώπηση όλων, με σκοπό το μπλοκάρισμα των πλειστηριασμών στα Ειρηνοδικεία της περιοχής μας.

Η διαμαρτυρία μας ξεκινάει αυτήν την Τετάρτη 05/11/2014  και ώρα 15:30 στο Ειρηνοδικείο του Πειραιά, οδός Νικήτα 12 – Πειραιάς. Η Νικήτα είναι πεζόδρομος, πάροδος της Γούναρη, στην Κεντρική Αγορά του Πειραιά.
 

Σας περιμένουμε όλους και όλες.


Συναγωνιστικά,


«ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ»

Πειραιάς, 2/11/14

Δεν υπάρχουν σχόλια: