Δημοτική Κίνηση «Το Λιμάνι της Αγωνίας»---«Πειραιάς για Όλους» : Για την ενημέρωσή σας, το πρόγραμμα των επόμενων ημερών του Νίκου Μπελαβίλα ****Τετάρτη 22 Μαΐου ► Debate στον Real fm (97,8) και στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου│10:00 ► Επισκέψεις σε Υπηρεσίες του Δήμου│12:30 ► Περπατάμε στην Καλλίπολη│Συζητάμε στο Καφενείο Αγγ. Κουκάρα│ 18:30 - 20:30 ****Πέμπτη 23 Μαΐου ► Συνέντευξη στον News 24/7 (86,6 στα FM) και στην εκπομπή "Παιχνίδια Εξουσίας" με τον Βασίλη Σκουρή│11:30-12:00 ► Συνάντηση με τον πρόεδρο του ΣΑΤΑ και βόλτα σε Πιάτσες Taxi│ 13:30 - 15:00 ► Ομιλία Νίκου Μπελαβίλα στα Καμίνια│Πλατεία Λεγάκη (Αγ. Ελευθερίου & Δωδεκανήσου)│19:00 - 21:00 ****Παρασκευή 24 Μαΐου ► Συνέντευξη στην ΕΡΤ1 και στην εκπομπή "Πρωινή Βάρδια" με τους Μάνο Νιφλή και Κώστα Αλατζά│08:15 ► Επίσκεψη στη Λαϊκή στα Καμίνια│10:00 - 11:00 ► Στην Κεντρική Εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Αθήνα│19:00 - 21:00 ****Σάββατο 25 Μαΐου ► Συνάντηση – Ενημέρωση υποψηφίων και εκλογικών αντιπροσώπων στο Εκλογικό Κέντρο #pireas4all│11:00 - 13:00.****

Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Αυτή την Κυριακή να μην ξαναζήσει ο Πειραιάς όσα έζησε την προηγούμενη

Ο Θοδωρής Δρίτσας, συνοδευόμενος από τη δικηγόρο και υποψήφια δημοτική σύμβουλο κ. Μαρία Σταθάκη επισκέφθηκε σήμερα το μεσημέρι τον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πειραιά κ. Νικόλαο Ποιμενίδη.
Μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης ο Θοδωρής Δρίτσας έκανε την παρακάτω δήλωση:
«Επισκεφθήκαμε τον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πειραιά κ. Νικόλαο Ποιμενίδη για να ενημερωθούμε αναφορικά με την πορεία διερεύνησης των καταγγελιών για σειρά παραβιάσεων της νομοθεσίας, κατά την εκλογική διαδικασία της προηγούμενης Κυριακής στο Δήμο Πειραιά.
Εκθέσαμε ενδεικτικά στον κ. Προϊστάμενο μέρος των καταγγελιών πολιτών των οποίων γίναμε αποδέκτες καθόλη τη διάρκεια της εκλογικής διαδικασίας και του δηλώσα ότι εφόσον κινηθεί προανακριτική διαδικασία είμαι πρόθυμος να καταθέσω.
Παράλληλα, αν και εμείς δεν συμμετέχουμε στο β’ γύρο, ζητήσαμε να ληφθούν όλα τα αναγκαία μέτρα ώστε στην επαναληπτική εκλογή της 25ης Μαΐου 2014 να μη ξαναζήσει ο Πειραιάς όσα έζησε την πρώτη Κυριακή. Να μην επιτραπεί σε κανέναν έξω από ή και μέσα στα εκλογικά τμήματα να επιχειρήσει με οποιοδήποτε τρόπο τον επηρεασμό της ελεύθερης βούλησης των ψηφοφόρων. Ζητήσαμε να τηρηθεί κατά γράμμα η εκλογική νομοθεσία η οποία παραβιάστηκε στις εκλογές της 18ης Μαΐου και να ενημερωθούν σχετικά όλοι οι υπεύθυνοι εκπρόσωποι του Κράτους μέσα και έξω απ΄τα εκλογικά τμήματα.
Στον Πειραιά, στην πόλη μας, αξίζουν εκλογές πολιτισμένες, αξίζουν εκλογές ελεύθερες. Κανείς δεν έχει δικαίωμα να επιχειρεί να εκβιάσει ή να χειραγωγήσει τη βούληση των πολιτών ή να επιχειρεί να τρομοκρατήσει όσους δε συμφωνούν μαζί του.
Ο Προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πειραιά κ. Νικόλαος Ποιμενίδης, τον οποίο και ευχαριστούμε για το χρόνο που διέθεσε και για την επιμέλεια που έχει επιδείξει στην άσκηση των καθηκόντων του, μας ενημέρωσε ότι οι καταγγελίες έχουν διαβιβαστεί στην Αστυνομική Διεύθυνση και ερευνώνται και μας διαβεβαίωσε ότι από την πλευρά της Εισαγγελίας Πειραιά θα αναληφθούν όλες οι αναγκαίες πρωτοβουλίες ώστε την Κυριακή 25 Μαΐου η εκλογική διαδικασία να ολοκληρωθεί με άψογο τρόπο και με την τήρηση των κανόνων της εκλογικής νομοθεσίας.
Παρέμβαση για το ίδιο θέμα προτίθεμαι να κάνω αύριο και προς τον Προϊστάμενο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πειραιά».

Πειραιάς, 22.5.2014
ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: