Δημοτική Κίνηση «Το Λιμάνι της Αγωνίας - Πειραιάς, η πόλη μας»

Δευτέρα, 12 Μαΐου 2014

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΠΑΝΣΤΡΑΤΙΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 15 ΜΑ'Ι'ΟΥ 8 μ.μ. ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΡΑΗ

 Πειραιώτισσες, Πειραιώτες 

Έμειναν δύο εβδομάδες ως τις 25 Μαΐου, έως τη νίκη για τον Πειραιά, την αυτοδιοίκηση, έως τη νίκη των ίδιων των πολιτών αυτής της πόλης. Αταλάντευτοι, αισιόδοξοι, συνοδευόμενοι από τα χιλιάδες θετικά μηνύματα σας, τη συστράτευση σας δίπλα μας στις γειτονιές και στο λιμάνι, στο διαδίκτυο, συνεχίζουμε ακόμη πιο δυνατά στην τελική ευθεία. 
Στο διμέτωπο αγώνα για να τελειώνουμε με τα επιχειρηματικά συμφέροντα που άπλωσαν τα χέρια πάνω από την πόλη, αλλά και τον παλαιοκομματικό προσωπικό των μνημονιακών κυβερνήσεων που την κυβερνά δεκαετίες τώρα οδηγώντας την στη βαθύτερη κρίση μετά τον πόλεμο. 
Στον Πειραιά κρίνεται μία κορυφαία μάχη, όχι μόνο για το Δήμο Πειραιά αλλά και για το μέλλον της ίδιας της Δημοκρατίας. Κρίνεται το αν θα περάσουμε οριστικά σε ένα αποκρουστικό ολιγαρχικό πρότυπο διακυβέρνησης ή αν θα γυρίσουμε σελίδα, κάνοντας την πόλη μας πρότυπο ανασυγκρότησης για όλη την Ελλάδα. 
Σας καλώ, να μη λείψει κανείς και καμία από αυτό τον ωραίο αγώνα. 

Πιστεύοντας στη νίκη, πιστεύοντας στην επόμενη μέρα, με τους πολίτες στο τιμόνι διακυβέρνησης του Πειραιά, σας καλώ στην κεντρική προεκλογική ομιλία την Πέμπτη 15 Μαΐου στις 8 το βράδυ, στην Πλατεία Κοραή. 

                                          Με αγάπη, εκτίμηση και εμπιστοσύνη 
                                                    ΘΟΔΩΡΗΣ ΔΡΙΤΣΑΣ 
                                              Υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά 
                                                   Πειραιάς , 12/05/2014

Δεν υπάρχουν σχόλια: