Δημοτική Κίνηση «Το Λιμάνι της Αγωνίας»---«Πειραιάς για Όλους» : Για την ενημέρωσή σας, το πρόγραμμα των επόμενων ημερών του Νίκου Μπελαβίλα ****Τετάρτη 22 Μαΐου ► Debate στον Real fm (97,8) και στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου│10:00 ► Επισκέψεις σε Υπηρεσίες του Δήμου│12:30 ► Περπατάμε στην Καλλίπολη│Συζητάμε στο Καφενείο Αγγ. Κουκάρα│ 18:30 - 20:30 ****Πέμπτη 23 Μαΐου ► Συνέντευξη στον News 24/7 (86,6 στα FM) και στην εκπομπή "Παιχνίδια Εξουσίας" με τον Βασίλη Σκουρή│11:30-12:00 ► Συνάντηση με τον πρόεδρο του ΣΑΤΑ και βόλτα σε Πιάτσες Taxi│ 13:30 - 15:00 ► Ομιλία Νίκου Μπελαβίλα στα Καμίνια│Πλατεία Λεγάκη (Αγ. Ελευθερίου & Δωδεκανήσου)│19:00 - 21:00 ****Παρασκευή 24 Μαΐου ► Συνέντευξη στην ΕΡΤ1 και στην εκπομπή "Πρωινή Βάρδια" με τους Μάνο Νιφλή και Κώστα Αλατζά│08:15 ► Επίσκεψη στη Λαϊκή στα Καμίνια│10:00 - 11:00 ► Στην Κεντρική Εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Αθήνα│19:00 - 21:00 ****Σάββατο 25 Μαΐου ► Συνάντηση – Ενημέρωση υποψηφίων και εκλογικών αντιπροσώπων στο Εκλογικό Κέντρο #pireas4all│11:00 - 13:00.****

Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

Απάντηση από «Το Λιμάνι της Αγωνίας» σε ανακοίνωση του Δήμου Πειραιά για τις μονοδρομήσεις

                                                         
  ΔΕΛΤΙΟ   ΤΥΠΟΥ

Είναι προφανές ότι η δημοτική αρχή του Πειραιά έχει χάσει τελείως την ψυχραιμία της. Ο κ. Β. Μιχαλολιάκος, ως μόνιμο στέλεχος, βουλευτής και υπουργός επάλληλων κυβερνήσεων, από τη Μεταπολίτευση μέχρι σήμερα,  γνωρίζει καλύτερα από εμάς ότι ο πανικός είναι κακός σύμβουλος!
Θυμίζουμε: Ρωτήσαμε για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και το στραγγαλισμό που υφίσταται ο Πειραιάς και όχι για το παρελθόν του κ. Δημάρχου! Το ίδιο ρωτούν χιλιάδες Πειραιώτες. Απάντηση δεν εδόθη. Αντί απάντησης, με ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς η δημοτική αρχή επιδιώκει να «θολώσει τα νερά», να ξεφύγει από μια τεκμηριωμένη κριτική για τα προβλήματα, που έχουν δημιουργηθεί από τις κυκλοφοριακές αλλαγές, να μην δώσει λύση και να μην ζητήσει μια «συγγνώμη» από τους πολίτες για την ταλαιπωρία τους.
Όσο για τις ενστάσεις του δημάρχου, για τις αναβολές του έργου μόνο ως διάθεση της δημοτικής αρχής για αυτοκριτική μπορεί να εκληφθεί. Τρεις, εκλεκτές ισάριθμων κυβερνήσεων, δημοτικές αρχές από το 2006 ώς τώρα (η τρίτη είναι η παρούσα) "ξιφουλκούσαν" υπέρ ή κατά, κωλυσιεργούσαν και εντέλει φτάσαμε εδώ.
'Όμως,  το "Λιμάνι της Αγωνίας» από το 2006 θέλει, σχεδιάζει, έχει ταχθεί-και ψηφίζει διαρκώς- υπέρ των κυκλοφοριακών αλλαγών, υπέρ του Τραμ και του Μετρό, αλλά με μελέτη και προτάσεις και όχι αποσπασματικά, μόνο και μόνο για να παρουσιαστεί ένα προεκλογικό πυροτέχνημα και ένα έργο- ανάσα για την πόλη να μετατραπεί σε εφιάλτη για τους δημότες. Η παράταξη του δημάρχου (υπό τον προηγούμενο επικεφαλής και υπό τον σημερινό) αντιθέτως από το 2006 έως σήμερα έχει αλλάξει τρεις φορές θέση και ψήφο!
Ανεξάρτητα λοιπόν από την άστοχη απάντηση του δημάρχου ρωτάμε ξανά: Οι μελέτες, οι επιβλέποντες, οι αστοχίες θα διορθωθούν; Θα εξασφαλίσετε ότι η Β' Φάση των μονοδρομήσεων στην Πειραϊκή δεν θα επιδεινώσει την κατάσταση; Στα πλαίσια του δημοκρατικού διαλόγου για το καλό της πόλης αναμένουμε απάντηση σε αυτά τα συγκεκριμένα ερωτήματα.

Πειραιάς, 9 Μαρτίου 2014
Πειραϊκό Δημοτικό Δίκτυο
"Το Λιμάνι της Αγωνίας"

Δεν υπάρχουν σχόλια: