Δημοτική Κίνηση «Το Λιμάνι της Αγωνίας - Πειραιάς, η πόλη μας»

Τρίτη, 11 Φεβρουαρίου 2014

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΑΝΟΙΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ - Κυριακή 16/2/2014 στις 10.00 π.μ


Αγαπητές και αγαπητοί φίλοι, συμπολίτισσες και συμπολίτες,
 

Ο Πειραιάς μπαίνει στην ευθεία των δημοτικών εκλογών του Μαΐου 2014. Η δημοτική μας κίνηση, το "Λιμάνι της Αγωνίας", απευθύνθηκε και οργάνωσε τη συζήτηση ανάμεσα στα μέλη, τους φίλους του και με πολιτικές και κοινωνικές συλλογικότητες της πόλης. 
Όρισε τις βασικές αρχές και τους στόχους για μία πλατειά δημοκρατική εκστρατεία, για την μεγάλη ανατροπή στον Δήμο Πειραιά
Φιλοδοξούμε μαζί με όλους και όλες, να απαγκιστρώσουμε την πόλη μας από τη βαθειά κρίση, να τη μετατρέψουμε σε μία πόλη-λιμάνι βιώσιμη, κοινωνικά δίκαιη, αλληλέγγυα προς τους πολίτες της, χωρίς φτώχεια, περιβαλλοντικά ισορροπημένη. 
Αυτή η προσπάθεια δεν μπορεί παρά να είναι υπόθεση μίας ευρύτατης συσπείρωσης του Πειραϊκού λαού, των δημοκρατικών, ριζοσπαστικών, οικολογικών δυνάμεων του.
Ο διάλογος αυτός θα ολοκληρωθεί με μία μεγάλη ανοικτή γενική συνέλευση, όπου όλοι και όλες θα ψηφίσουμε για τον υποψήφιο δήμαρχο που θα τεθεί επικεφαλής του δημοτικού μας ψηφοδελτίου.
Μέχρι σήμερα έχει κατατεθεί μία υποψηφιότητα, του Θοδωρή Δρίτσα. Η διαδικασία είναι ανοικτή για κατάθεση και άλλων υποψηφιοτήτων.
 

Την Κυριακή 16/2/2014 στις 10.00, οργανώνουμε Ανοιχτή Συνέλευση μελών και φίλων του "Λιμανιού της Αγωνίας"
(η αίθουσα της συνέλευσης θα ανακοινωθεί στις αμέσως επόμενες ημέρες)
Σας καλούμε όλες και όλους, να συμμετέχετε και να συναποφασίσετε μαζί μας για τον υποψήφιο δήμαρχο Πειραιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: