Δημοτική Κίνηση «Το Λιμάνι της Αγωνίας»---«Πειραιάς για Όλους» : Για την ενημέρωσή σας, το πρόγραμμα των επόμενων ημερών του Νίκου Μπελαβίλα ****Τετάρτη 22 Μαΐου ► Debate στον Real fm (97,8) και στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου│10:00 ► Επισκέψεις σε Υπηρεσίες του Δήμου│12:30 ► Περπατάμε στην Καλλίπολη│Συζητάμε στο Καφενείο Αγγ. Κουκάρα│ 18:30 - 20:30 ****Πέμπτη 23 Μαΐου ► Συνέντευξη στον News 24/7 (86,6 στα FM) και στην εκπομπή "Παιχνίδια Εξουσίας" με τον Βασίλη Σκουρή│11:30-12:00 ► Συνάντηση με τον πρόεδρο του ΣΑΤΑ και βόλτα σε Πιάτσες Taxi│ 13:30 - 15:00 ► Ομιλία Νίκου Μπελαβίλα στα Καμίνια│Πλατεία Λεγάκη (Αγ. Ελευθερίου & Δωδεκανήσου)│19:00 - 21:00 ****Παρασκευή 24 Μαΐου ► Συνέντευξη στην ΕΡΤ1 και στην εκπομπή "Πρωινή Βάρδια" με τους Μάνο Νιφλή και Κώστα Αλατζά│08:15 ► Επίσκεψη στη Λαϊκή στα Καμίνια│10:00 - 11:00 ► Στην Κεντρική Εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Αθήνα│19:00 - 21:00 ****Σάββατο 25 Μαΐου ► Συνάντηση – Ενημέρωση υποψηφίων και εκλογικών αντιπροσώπων στο Εκλογικό Κέντρο #pireas4all│11:00 - 13:00.****

Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

"Ο Πειραιάς της αλληλεγγύης" το Σάββατο 4 Ιανουαρίου στο Πασαλιμάνι

 Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ         

Οι δομές αλληλεγγύης του ευρύτερου Πειραιά οργανώνουν κοινή εκδήλωση με θέμα "Ο Πειραιάς της αλληλεγγύης" το Σάββατο 4 Ιανουαρίου  από τις 10 π.μ. μέχρι τις 3 μ.μ, στο Πασαλιμάνι, στο παρκάκι που περιβάλλεται από τις οδούς Γρηγόρη Λαμπράκη, Σωτήρος Διός & Λουκά Ράλλη (απέναντι από το παλιό Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας).

Θα ανταλλάξουμε ευχές για τον καινούργιο χρόνο γύρω από το  'δέντρο της αλληλεγγύης' και θα προσφέρουμε γιορτινά κεράσματα. Για τους μικρούς μας φίλους θα υπάρχει παιδική γωνιά για δημιουργικό παιγνίδι ενώ την εκδήλωση θα πλαισιώσουν και εντυπωσιακοί ξυλοπόδαροι.

Συγκεντρώνουμε τις προσφορές σας ,σε τρόφιμα μακράς διάρκειας ,φάρμακα ,  παιχνίδια , είδη  ρουχισμού.
                                 
            
Η κάθε δομή αλληλεγγύης θα στήσει το δικό της περίπτερο από το οποίο μέλη της  θα διανέμουν ενημερωτικό υλικό για τις δραστηριότητές της και θα συζητούν με όσους/ες ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν σε αλληλέγγυες δράσεις.

Η Ομάδα Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Λιμανιού της Αγωνίας  σας καλεί στην κοινή αυτή εκδήλωση στην οποία θα συμμετάσχει και  θα παρουσιάσει τις δραστηριότητές της.

Οι υπόλοιπες δομές αλληλεγγύης που θα συμμετάσχουν  στην εκδήλωση "Ο Πειραιάς της αλληλεγγύης" είναι η Αλληλεγγύη Πειραιά,η Αλληλεγγύη Νίκαιας,η Αλληλεγγύη Κερατσινίου,το Αλληλέγγυο Ιατρείο Πειραιά .

Η Ομάδα Κοινωνικής Αλληλεγγύης
του Λιμανιού της Αγωνίας

 "Ο Πειραιάς της αλληλεγγύης" γιορτάζει και σας προσκαλεί!




Δεν υπάρχουν σχόλια: