Δημοτική Κίνηση «Το Λιμάνι της Αγωνίας - Πειραιάς, η πόλη μας»

Παρασκευή, 1 Νοεμβρίου 2013

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΝΑΙ ΣΤΑ ΠΑΖΑΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ !

Πειραϊκό Δημοτικό Δίκτυο
Τηλ.2132022252-3, 2104190015

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

ΝΑΙ ΣΤΑ ΠΑΖΑΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ !

Μεθαύριο Κυριακή 3 Νοεμβρίου 9 π.μ. με 1 μ.μ. πίσω από το γήπεδο του Ολυμπιακού (Καραϊσκάκη) γίνεται το 9ο μηνιαίο παζάρι προϊόντων ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ του Πειραιά, που διοργανώνει η Δημοτική Κίνηση ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΑΣ.

 Μικροί παραγωγοί διαθέτουν απευθείας στον τελικό καταναλωτή ποιοτικά προϊόντα σε τιμές χονδρικής (π.χ. πατάτες 49 λεπτά το κιλό, μέλι  6 ευρώ το κιλό).Έτσι στηρίζουμε τους συμπολίτες μας που τους έχει 'γονατίσει' η εξοντωτική  μνημονιακή  λιτότητα της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, αλλά και τους μικρούς παραγωγούς που τους απομυζούν οι μεσάζοντες.

Το παζάρι αυτό οργανώνεται την πρώτη Κυριακή κάθε μήνα στο ίδιο σημείο.Ειδικά το Δεκέμβρη, ενόψει των εορτών, θα γίνει τη δεύτερη Κυριακή, στις 8 του μήνα. Στο μπλογκ του Λιμανιού της Αγωνίας θα βρείτε τον τιμοκατάλογο με τα 60 προϊόντα που διατίθενται και τα τηλέφωνα για παραγγελίες.

Στο παζάρι -αλλά και στο Στέκι μας, Πραξιτέλους 78 & Βενιζέλου στον Πειραιά- μπορείτε να μας φέρνετε φάρμακα,ρούχα,παπούτσια,παιχνίδια,βιβλία, σχολικά κ.ά. είδη, τα οποία, μαζί με τα τρόφιμα που μας προσφέρουν επί τόπου οι αγοραστές και οι παραγωγοί, ενισχύουν το πρόγραμμα επισιτιστικής αλληλεγγύης του Λιμανιού της Αγωνίας για άνεργους συμπολίτες μας,την οργάνωση Αλληλεγγύη Πειραιά και το Αλληλέγγυο Ιατρείο Πειραιά.

Σας περιμένουμε με ό,τι μπορείτε να συνεισφέρετε σε ένδειξη κοινωνικής αλληλεγγύης σε εκείνους που την έχουν άμεση ανάγκη.

ΟΜΑΔΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: