Δημοτική Κίνηση «Το Λιμάνι της Αγωνίας»---«Πειραιάς για Όλους» : Για την ενημέρωσή σας, το πρόγραμμα των επόμενων ημερών του Νίκου Μπελαβίλα ****Τετάρτη 22 Μαΐου ► Debate στον Real fm (97,8) και στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου│10:00 ► Επισκέψεις σε Υπηρεσίες του Δήμου│12:30 ► Περπατάμε στην Καλλίπολη│Συζητάμε στο Καφενείο Αγγ. Κουκάρα│ 18:30 - 20:30 ****Πέμπτη 23 Μαΐου ► Συνέντευξη στον News 24/7 (86,6 στα FM) και στην εκπομπή "Παιχνίδια Εξουσίας" με τον Βασίλη Σκουρή│11:30-12:00 ► Συνάντηση με τον πρόεδρο του ΣΑΤΑ και βόλτα σε Πιάτσες Taxi│ 13:30 - 15:00 ► Ομιλία Νίκου Μπελαβίλα στα Καμίνια│Πλατεία Λεγάκη (Αγ. Ελευθερίου & Δωδεκανήσου)│19:00 - 21:00 ****Παρασκευή 24 Μαΐου ► Συνέντευξη στην ΕΡΤ1 και στην εκπομπή "Πρωινή Βάρδια" με τους Μάνο Νιφλή και Κώστα Αλατζά│08:15 ► Επίσκεψη στη Λαϊκή στα Καμίνια│10:00 - 11:00 ► Στην Κεντρική Εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Αθήνα│19:00 - 21:00 ****Σάββατο 25 Μαΐου ► Συνάντηση – Ενημέρωση υποψηφίων και εκλογικών αντιπροσώπων στο Εκλογικό Κέντρο #pireas4all│11:00 - 13:00.****

Τρίτη 28 Μαΐου 2013

ΚΑΛΕΣΜΑ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ

ΚΑΛΕΣΜΑ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Μετά και τα τελευταία γεγονότα, η επιτροπή ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ θα συναντηθεί στο στέκι του
Λιμανιου Της Αγωνιας την Πέμπτη 30 Μαΐου στις 19:00 για να συζητήσει και αποφασίσει τις επόμενες δράσεις της και τον τρόπο αντιμετώπισης του δημάρχου.
Εννοείται ότι η συμμετοχή όλων μας είναι και αναγκαία και απαραίτητη.


Το ραντεβού της Κυριακής 2 Ιουνίου στην 5η αγορά προϊόντων χωρίς μεσάζοντες, είναι ίσως από τα πιο κρίσιμα.
 
Οι κάτοικοι του Πειραιά που ανταποκρίθηκαν θερμά στις 4 προηγούμενες αγορές , οι παραγωγοί , τα μέλη και οι φίλοι του "Λιμανιού της Αγωνίας" δεν έχουν πλέον να πολεμήσουν μόνο την κρίση και την φτώχια που συνθλίβουν τις ζωές των ανθρώπων, τους μεσάζοντες και το πάρτι κερδοσκοπίας πάνω στα ερείπια, έχουν τώρα να αντιμετωπίσουν και τη σφοδρή επίθεση του δήμαρχου Μιχαλολιάκου, τις ανυπόστατες και απολύτως συκοφαντικές κατηγορίες για την παράταξή μας . Για την παράταξη που υλοποιεί μια εντελώς απαραίτητη δράση αλληλεγγύης για τους πολίτες , μια πρωτοβουλία που η ίδια η δημοτική αρχή όφειλε να έχει πάρει και όχι να την διώκει, να την καταγγέλλει, να την υπονομεύει.
Την εισβολή της δημοτικής αστυνομίας (Κυριακή 29/04/2013) και τις αβάσιμες-παράνομες μηνύσεις εναντίον παραγωγών  και διοργανωτών, εισβολή που αντιμετωπίστηκε με ψυχραιμία από την ομάδα συντονισμού και με οργή και αποδοκιμασίες από τους μαζικά παρόντες πολίτες, διαδέχθηκαν λίγες μέρες μετά νέες απειλές και χυδαίες δηλώσεις του Δημάρχου.
Το Σάββατο 25/05/2013 η διανομή των φυλλαδίων για την αγορά έγινε υπό την απειλή συλλήψεων και παραπομπών στο αυτόφωρο εκ μέρους της δημοτικής αστυνομίας με την κατηγορία της παράνομης διανομής έντυπου υλικού !!!
Ο Δήμαρχος που παραχωρεί γη και ύδωρ στο μεγάλο ιδιωτικό κεφάλαιο, που αδιαφορεί για την συνεχή υποβάθμιση των σχολείων, των δύο μεγάλων δημοσίων νοσοκομείων του Πειραιά, την ώρα που αυθαιρέτως ανοίγει το δρόμο στην ιδιωτική υγεία, πρέπει να πάρει την απάντηση που του αξίζει.
Θα την παίρνει όμως διαρκώς καθημερινά, όπου αυθαιρετεί, όπου αντιμετωπίζει με συκοφαντία και αυταρχισμό την προσπάθεια της κοινωνίας να οργανώσει την αντίστασή της , την αυτονομία της στον αγώνα που δίνει ενάντια στα μνημόνια, στην φυσική και ηθική εξόντωση του λαού στον αγώνα για επιβίωση και για ζωή με αξιοπρέπεια.
 
 
Το ‘’ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΑΣ’’ καλεί σε μαζική παρουσία και συμμετοχή κατ’ αρχήν όλα τα μέλη και τους φίλους του καθώς και κάθε κάτοικο της πόλης που αναγνωρίζει το δίκαιο και την αξία αυτής της υπόθεσης.
  
ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 02/06/2013  ΣΤΟ ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ 

            
Εμείς δεν αναστέλλουμε την δράση μας .....συνεχίζουμε.....
Η απαγόρευση του Δημάρχου στη διάθεση Προϊόντων Χωρίς Μεσάζοντες και η παρουσία της Δημοτικής Αστυνομίας στην προηγούμενη διάθεση προϊόντων, η οποία μας απειλεί και με μηνύσεις γιατί τάχα κάνουμε παράνομα κατάληψη δημόσιου χώρου, βρήκε τα μέλη του Λιμανιού της Αγωνίας,  τους παραγωγούς των προϊόντων και τους συμπολίτες μας, ενωμένους και έτοιμους να αγωνιστούν για την συνέχιση αυτής της δράσης. Τώρα στην 5η διάθεση προϊόντων μας απειλεί εκ νέου με απαγόρευση και με μηνύσεις γιατί μοιράζουμε το ενημερωτικό έντυπο χωρίς άδεια (την οποία πρέπει και να πληρώσουμε).
Εμείς σε πείσμα των καιρών και ενάντια στην εχθρική διάθεση του δημάρχου, δεν αναστέλλουμε την δράση μας .....συνεχίζουμε.....

Έλα και εσύ, δώσε δυναμικά το παρόν την Κυριακή το πρωί, και διαμαρτυρήσου μαζί μας.
Η συμμετοχή σου είναι πολύτιμη.
 
Κάνε τους υπολογισμούς σου

Υπολόγισε τα χρήματα που κέρδισες αγοράζοντας από το κίνημα «Χωρίς Μεσάζοντες» στο διάστημα από το Φεβρουάριο του 2012 μέχρι σήμερα. Υπολόγισε επίσης τα χρήματα που πήγαν στους μικροπαραγωγούς αντί να πάνε στις τσέπες των μεσαζόντων. Παρακολούθησε τις τιμές στα Σούπερ μάρκετ της πόλης, πώς αυτές επηρεάστηκαν από τη διάθεση των ίδιων προϊόντων χωρίς μεσάζοντες. Λάδι, απορρυπαντικά, ρύζι, όσπρια …  εξαίρεση οι πατάτες. Για λόγους που δεν εξαρτώνται από εμάς, τα περισσότερα Κινήματα Χωρίς Μεσάζοντες δεν προχώρησαν σε διάθεση πατάτας τον τελευταίο χρόνο. Το διάστημα αυτό η τιμή της πατάτας ανέβηκε από τα 70 λεπτά στα 90 έως και 1,30 εφέτος.
Δεν σε υπολογίζουν.
Αδιαφορούν για τη ραγδαία μείωση του εισοδήματός σου.
Μπορείς να αντισταθείς.
Στα μικρά, στα καθημερινά, στα απλά, που τελικά παίζουν μεγαλύτερο
ρόλο απ’ ότι νομίζουμε στην ποιότητα της ζωής μας.
Η αλληλεγγύη ανάμεσά μας, η υπεύθυνη παρουσία και η δράση των πολιτών στηρίζουν τον κοινωνικό ιστό, είναι εκδηλώσεις ανθρωπιάς, πολιτισμού και ελπίδας.
Το κίνημα «Χωρίς Μεσάζοντες» είναι σήμερα μια πανελλαδική πραγματικότητα.
Μην αφήσεις να κλέβουν το οικογενειακό σου εισόδημα.
Μη μένεις θεατής στη διάλυση της ζωής σου.
Μπες στην ιστοσελίδα μας limanixorismesazontes.blogspot.gr ή χρησιμοποίησε τη φόρμα της ηλεκτρονικής παραγγελίας ή τηλεφώνησε μας και κάνε την παραγγελία σου.
Γίνε μέρος της προσπάθειας αυτής.
Δήλωσε συμμετοχή και βοήθησε στις δράσεις μας.
Έτσι θα καταφέρουμε να ρίξουμε τις τιμές.
Με τις μαζικές παραγγελίες και την εθελοντική-απλήρωτη εργασία για χάρη των συμπολιτών μας και των οικογενειών μας.
Σε καλούμε.
Η συμμετοχή σου είναι πολύτιμη.
 
Το Λιμάνι Της Αγωνίας
Πειραϊκό Δημοτικό Δίκτυο

Δεν υπάρχουν σχόλια: