Δημοτική Κίνηση «Το Λιμάνι της Αγωνίας»---«Πειραιάς για Όλους» : Για την ενημέρωσή σας, το πρόγραμμα των επόμενων ημερών του Νίκου Μπελαβίλα ****Τετάρτη 22 Μαΐου ► Debate στον Real fm (97,8) και στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου│10:00 ► Επισκέψεις σε Υπηρεσίες του Δήμου│12:30 ► Περπατάμε στην Καλλίπολη│Συζητάμε στο Καφενείο Αγγ. Κουκάρα│ 18:30 - 20:30 ****Πέμπτη 23 Μαΐου ► Συνέντευξη στον News 24/7 (86,6 στα FM) και στην εκπομπή "Παιχνίδια Εξουσίας" με τον Βασίλη Σκουρή│11:30-12:00 ► Συνάντηση με τον πρόεδρο του ΣΑΤΑ και βόλτα σε Πιάτσες Taxi│ 13:30 - 15:00 ► Ομιλία Νίκου Μπελαβίλα στα Καμίνια│Πλατεία Λεγάκη (Αγ. Ελευθερίου & Δωδεκανήσου)│19:00 - 21:00 ****Παρασκευή 24 Μαΐου ► Συνέντευξη στην ΕΡΤ1 και στην εκπομπή "Πρωινή Βάρδια" με τους Μάνο Νιφλή και Κώστα Αλατζά│08:15 ► Επίσκεψη στη Λαϊκή στα Καμίνια│10:00 - 11:00 ► Στην Κεντρική Εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Αθήνα│19:00 - 21:00 ****Σάββατο 25 Μαΐου ► Συνάντηση – Ενημέρωση υποψηφίων και εκλογικών αντιπροσώπων στο Εκλογικό Κέντρο #pireas4all│11:00 - 13:00.****

Τρίτη 30 Απριλίου 2013

ΟΙ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΡΤΕΛ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ!

 
ΓΙΑ  ΤΗΝ  ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ  ΣΑΣ

Το λιμάνι της αγωνίας
  Πειραϊκό Δημοτικό Δίκτυο  

  Η  ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ!

ΟΙ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΡΤΕΛ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ!
   
          Η απαγόρευση του Δημάρχου στη διάθεση  προϊόντων  Χωρίς Μεσάζοντες
          βρήκε τα μέλη του Λιμανιού της Αγωνίας, τους παραγωγούς των προϊόντων
          και τους συμπολίτες μας ενωμένους και έτοιμους να αγωνιστούν για την συνέχιση της δράση αυτής.

    Πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 28 Απριλίου η 4η διάθεση προϊόντων Χωρίς Μεσάζοντες,  με μεγάλη προσέλευση συμπολιτών μας. Ήδη εδώ και  4 μήνες η διάθεση προϊόντων Χωρίς Μεσάζοντες  από το Λιμάνι της Αγωνίας δίνει διέξοδο σε παραγωγούς και καταναλωτές που πλήττονται από την οικονομική κρίση, την ανεργία και τη σκληρή φτώχεια που μας έχει φέρει το Μνημόνιο.
    Το Λιμάνι της Αγωνίας, όπως είναι σε όλους/ες γνωστό, είχε ενημερώσει - όπως και τις προηγούμενες φορές - τους Πειραιώτες αλλά  και τον Δήμαρχο και όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου γι' αυτή  την δράση του. Ο  Δήμαρχος  επικοινώνησε χτες μαζί μας και μας είπε ότι έχει δώσει εντολή στη Δημοτική Αστυνομία και στις υπηρεσίες να αντιμετωπίσουν με νηφάλιο τρόπο και  μέσα στα πλαίσια της νομιμότητας την - κατ’αυτόν παράνομη λόγω κατάληψης δημόσιου χώρου χωρίς την άδειά του - διάθεση προϊόντων Χωρίς Μεσάζοντες.
   Η Δημοτική Αστυνομία πράγματι έκανε σήμερα το πρωί την εμφάνισή της στο χώρο
της διάθεσης προϊόντων Χωρίς Μεσάζοντες πίσω από το Καραϊσκάκη μαζί με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο και άρχισε εξαντλητικό έλεγχο στα χαρτιά των παραγωγών.
   Τα μέλη και οι φίλοι του Λιμανιού της Αγωνίας που ήταν εκεί από πολύ νωρίς το πρωί, οι παραγωγοί - με όλα τα νόμιμα δικαιολογητικά τους - και οι  συμπολίτες  μας, που βρέθηκαν στο χώρο για να παραλάβουν τις παραγγελίες τους, επίσης με νηφάλιο τρόπο και επιχειρήματα απέδειξαν την νομιμότητα της δράσης και διακήρυξαν  τη συνέχιση και εξάπλωση παρόμοιων δράσεων, που στόχο έχουν   να ανακουφίσουν  τα νοικοκυριά που πλήττονται από τις σκληρές  πολιτικές του Μνημονίου αλλά και να αναγκάσουν  τους μεσάζοντες και τα καρτέλ των σούπερ-μάρκετ να κατεβάσουν τις τιμές τους.
 

         
ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ
           
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ
 
Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: