Δημοτική Κίνηση «Το Λιμάνι της Αγωνίας»---«Πειραιάς για Όλους» : Για την ενημέρωσή σας, το πρόγραμμα των επόμενων ημερών του Νίκου Μπελαβίλα ****Τετάρτη 22 Μαΐου ► Debate στον Real fm (97,8) και στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου│10:00 ► Επισκέψεις σε Υπηρεσίες του Δήμου│12:30 ► Περπατάμε στην Καλλίπολη│Συζητάμε στο Καφενείο Αγγ. Κουκάρα│ 18:30 - 20:30 ****Πέμπτη 23 Μαΐου ► Συνέντευξη στον News 24/7 (86,6 στα FM) και στην εκπομπή "Παιχνίδια Εξουσίας" με τον Βασίλη Σκουρή│11:30-12:00 ► Συνάντηση με τον πρόεδρο του ΣΑΤΑ και βόλτα σε Πιάτσες Taxi│ 13:30 - 15:00 ► Ομιλία Νίκου Μπελαβίλα στα Καμίνια│Πλατεία Λεγάκη (Αγ. Ελευθερίου & Δωδεκανήσου)│19:00 - 21:00 ****Παρασκευή 24 Μαΐου ► Συνέντευξη στην ΕΡΤ1 και στην εκπομπή "Πρωινή Βάρδια" με τους Μάνο Νιφλή και Κώστα Αλατζά│08:15 ► Επίσκεψη στη Λαϊκή στα Καμίνια│10:00 - 11:00 ► Στην Κεντρική Εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Αθήνα│19:00 - 21:00 ****Σάββατο 25 Μαΐου ► Συνάντηση – Ενημέρωση υποψηφίων και εκλογικών αντιπροσώπων στο Εκλογικό Κέντρο #pireas4all│11:00 - 13:00.****

Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

ΤΕΤΑΡΤΗ 23/1 19:30 ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΣΤΟ ΣΤΕΚΙ




           ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗ, 23/1/13, 19:30 ΣΤΟ ΣΤΕΚΙ
    
Το Συντονιστικό του Λιμανιού της Αγωνίας σας καλεί στην τακτική ανά δίμηνο/τρίμηνο Γενική Συνέλευση των μελών και φίλων του Λιμανιού την Τετάρτη  23/1 στις 7:30 μ.μ., στο Στέκι. Όπως πάντα, η Συνέλευση είναι ανοικτή σε όλους τους φίλους του Λιμανιού - παλιούς, νέους και εν δυνάμει.

Τα θέματα που θα συζητηθούν θα αποφασισθούν από την ίδια τη Συνέλευση.Το Συντονιστικό προτείνει τα εξής:

1.Ενημέρωση για τις δράσεις που αναπτύξαμε  μετά την τελευταία Γενική Συνέλευση:
α) Πρωτοβουλία για τη συγκρότηση Παμπειραϊκού Αντιφασιστικού Μετώπου, συμμετοχή  και φιλοξενία των σχετικών συνεδριάσεων στο Στέκι.Στήριξη της πρώτης ευρείας συγκέντρωσης φορέων και πολιτών στο Δικηγορικό Σύλλογο Πειραιά για το σκοπό αυτό.
β) Ομάδα Επισιτιστικής Αλληλεγγύης: Συλλογή και διανομή τυποποιημένων τροφίμων και οπωρολαχανικών σε συνεργασία με την οργάνωση  Αλληλεγγύη για Όλους - Πειραιά.
γ) Έναρξη λειτουργίας της Ομάδας "Προϊόντα χωρίς μεσάζοντες" και της Ομάδας  αστικού αγρού.
δ) Έναρξη συνεργασίας  με το Ανοιχτό Σχολείο Μεταναστών για κοινά μαθήματα πληροφορικής.
ε) Ανταλλακτικό παζάρι αλληλεγγύης στο Στέκι σε συνεργασία με άλλες δομές αλληλεγγύης.
στ) Επανέκδοση του Ημερολογίου του Λιμανιού.
ζ) Συνέντευξη Τύπου στο Δημαρχείο για το μέλλον του Δημοτικού Θεάτρου.
η) Παρουσίαση από τον Στέλιο Κούλογλου  του ντοκιμαντέρ του "Ολιγαρχία" στο Στέκι.
θ) Παρουσίαση του φωτογράφου Μπαλάφα και του έργου του στο Στέκι.

2.Επανενεργοποίηση  ομάδων μελών και φίλων του Λιμανιού σε όσες Δημοτικές Κοινότητες (πρώην Διαμερίσματα) δεν λειτουργούν, για τη διάχυση όλων των δραστηριοτήτων μας στην περιφέρεια της πόλης.

3.Εκτίμηση και αντιμετώπιση των συνεπειών στο περιβάλλον και στην πόλη μας από την εκχώρηση της μαρίνας Ζέας σε μεγάλο διεθνή όμιλο.

4.Η σύνθεση και η διάρκεια θητείας του Συντονιστικού.

5.Τα οικονομικά του Λιμανιού.

Σημείωση:
Για τη στήριξη του προγράμματος επισιτιστικής αλληλεγγύης του Λιμανιού, μπορείτε να φέρετε και να αφήσετε στον προθάλαμο του Στεκιού συσκευασμένα τρόφιμα διαρκείας (όσπρια, ρύζι, ζυμαρικά, ζάχαρη, αλεύρι, κονσέρβες, γάλα, λάδι κλπ.).

Το Συντονιστιό του Λιμανιού της Αγωνίας

Δεν υπάρχουν σχόλια: