Δημοτική Κίνηση «Το Λιμάνι της Αγωνίας - Πειραιάς, η πόλη μας»

Πέμπτη, 20 Δεκεμβρίου 2012

Συνέντευξη Τύπου από "To Λιμάνι της Αγωνίας" για το Δημοτικό Θέατρο


Παρασκευή 21/12  στις 12 μμ στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά

Θέλουμε να σας καλέσουμε σε Συνέντευξη Τύπου για το πολύ επίκαιρο θέμα του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, του οποίου το μέλλον αποφασίζεται αυτές τις μέρες. 
Το Δημοτικό Πειραϊκό Δίκτυο Λιμάνι της Αγωνίας, αυτοδιοικητική κίνηση με συνεχή πολιτιστική, κοινωνική και περιβαλλοντική δράση στον Πειραιά από το 1998 (και με δύο δημοτικούς συμβούλους) έκανε μία Ημερίδα, τον προηγούμενο Μάιο, ακριβώς για το Μέλλον του Δημοτικού Θεάτρου στην οποία συμμετείχαν πολλοί άνθρωποι του Θεάτρου όπως οι Γ. Χουβαρδάς, Β. Παπαβασιλείου, Β. Θεοδωρόπουλος, Β. Αρδίτης, Σ. Λιβαθινός, Θ. Παπαγεωργίου, Τ. Τζαμαργιάς κά (Δείτε τα Πρακτικά στο Μπλογκ του Λιμανιού http://tolimanitisagoniasdimotikotheatro.blogspot.gr/
Επιδιώκουμε στη συνέντευξη αυτή να παρίστανται και άνθρωποι του θεάτρου που δείχνουν  ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το θέμα (από τους πολλούς θεατρανθώπους που μίλησαν στην ημερίδα μας), καθώς και προσωπικότητες του Πειραιά που συμπαρίστανται στις προσπάθειές μας για το Δημοτικό, όπως βουλευτές κα.   
Η συνέντευξη θα γίνει την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012,  στις 12 το μεσημέρι στο Δημαρχείο Πειραιά, πλ. Κοραή, αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: