Δημοτική Κίνηση «Το Λιμάνι της Αγωνίας»---«Πειραιάς για Όλους» : Για την ενημέρωσή σας, το πρόγραμμα των επόμενων ημερών του Νίκου Μπελαβίλα ****Τετάρτη 22 Μαΐου ► Debate στον Real fm (97,8) και στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου│10:00 ► Επισκέψεις σε Υπηρεσίες του Δήμου│12:30 ► Περπατάμε στην Καλλίπολη│Συζητάμε στο Καφενείο Αγγ. Κουκάρα│ 18:30 - 20:30 ****Πέμπτη 23 Μαΐου ► Συνέντευξη στον News 24/7 (86,6 στα FM) και στην εκπομπή "Παιχνίδια Εξουσίας" με τον Βασίλη Σκουρή│11:30-12:00 ► Συνάντηση με τον πρόεδρο του ΣΑΤΑ και βόλτα σε Πιάτσες Taxi│ 13:30 - 15:00 ► Ομιλία Νίκου Μπελαβίλα στα Καμίνια│Πλατεία Λεγάκη (Αγ. Ελευθερίου & Δωδεκανήσου)│19:00 - 21:00 ****Παρασκευή 24 Μαΐου ► Συνέντευξη στην ΕΡΤ1 και στην εκπομπή "Πρωινή Βάρδια" με τους Μάνο Νιφλή και Κώστα Αλατζά│08:15 ► Επίσκεψη στη Λαϊκή στα Καμίνια│10:00 - 11:00 ► Στην Κεντρική Εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Αθήνα│19:00 - 21:00 ****Σάββατο 25 Μαΐου ► Συνάντηση – Ενημέρωση υποψηφίων και εκλογικών αντιπροσώπων στο Εκλογικό Κέντρο #pireas4all│11:00 - 13:00.****

Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Δελτίο Τύπου του Λιμανιού της Αγωνίας


Πειραιάς, 23/10/2012.


«Ο Μιχαλολιάκος δεν κατεδαφίζει εκκλησίες»!!!!!!

Αυτή ήταν η απάντηση του δημάρχου σ’ένα θέμα που ακόμη και στους κόλπους της εκκλησίας έχει δημιουργήσει προστριβές.
Δεν πρόκειται περί εκκλησίας, αλλά για έναν παράνομο ναϊσκο, που ξεφύτρωσε αυθαίρετα, εν μια νυκτί, χωρίς άδεια από τις αρμόδιες αρχές  και που θα ταίριαζε θαυμάσια στις Κυκλάδες , ‘’φωνάζει’’ όμως  από μόνος του ότι η θέση του δεν είναι εκεί, στη μέση της πλατείας και μπροστά  στον εξαιρετικής νεοκλασικής αρχιτεκτονικής και μεγαλοπρέπειας ναό του Αγ. Νικολάου, έργο του πειραιώτη αρχιτέκτονα Ιωάννη Λαζαρίμου. Τόσο κραυγαλέα παράνομο και αισθητικά προσβλητικό , που έχει ξεσηκώσει την οργή σημαντικών ανθρώπων της Τέχνης.    
Δυστυχώς για το Δήμαρχο Πειραιά, η νομιμότητα εξαρτάται απ’το χρώμα, τις ψήφους και τη δύναμη του παραβιάζοντος αυτήν.
Θα θέλαμε την πυγμή του ο κ. Δήμαρχος να την επιδείκνυε όπου πραγματικά χρειάζεται, όπως στην είσπραξη ΤΑΠ και από μεγαλόσχημους (βλ. κτήριο ΣΚΑΙ), στην εξεύρεση χρημάτων για την πληρωμή όλων των εργαζομένων του Δήμου (βλ. απλήρωτους επί μήνες  εργαζόμενους στο ΚΑΝΑΛΙ ΕΝΑ) και τέλος στην αποδοκιμασία της μετατροπής του Α’ Αστυνομικού Τμήματος Πειραιά σε κολαστήριο, όπου καθημερινά  βασανίζονται μετανάστες από ‘’ανθρωποειδή’’, κατάλοιπα της χούντας!
Μάλιστα είναι ευκαιρία στην αυριανή συνάντησή του με τον υπουργό «Προστασίας του Πολίτη»,  κ. Ν. Δένδια να θέσει αυτό το θέμα καθώς και τους ξυλοδαρμούς που μετανάστες υφίστανται στην πόλη μας από φασίστες (πρόσφατο συμβάν την Κυριακή το βράδυ).
                                   
                        ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: