Δημοτική Κίνηση «Το Λιμάνι της Αγωνίας»---«Πειραιάς για Όλους» : Για την ενημέρωσή σας, το πρόγραμμα των επόμενων ημερών του Νίκου Μπελαβίλα ****Τετάρτη 22 Μαΐου ► Debate στον Real fm (97,8) και στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου│10:00 ► Επισκέψεις σε Υπηρεσίες του Δήμου│12:30 ► Περπατάμε στην Καλλίπολη│Συζητάμε στο Καφενείο Αγγ. Κουκάρα│ 18:30 - 20:30 ****Πέμπτη 23 Μαΐου ► Συνέντευξη στον News 24/7 (86,6 στα FM) και στην εκπομπή "Παιχνίδια Εξουσίας" με τον Βασίλη Σκουρή│11:30-12:00 ► Συνάντηση με τον πρόεδρο του ΣΑΤΑ και βόλτα σε Πιάτσες Taxi│ 13:30 - 15:00 ► Ομιλία Νίκου Μπελαβίλα στα Καμίνια│Πλατεία Λεγάκη (Αγ. Ελευθερίου & Δωδεκανήσου)│19:00 - 21:00 ****Παρασκευή 24 Μαΐου ► Συνέντευξη στην ΕΡΤ1 και στην εκπομπή "Πρωινή Βάρδια" με τους Μάνο Νιφλή και Κώστα Αλατζά│08:15 ► Επίσκεψη στη Λαϊκή στα Καμίνια│10:00 - 11:00 ► Στην Κεντρική Εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Αθήνα│19:00 - 21:00 ****Σάββατο 25 Μαΐου ► Συνάντηση – Ενημέρωση υποψηφίων και εκλογικών αντιπροσώπων στο Εκλογικό Κέντρο #pireas4all│11:00 - 13:00.****

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΑΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 10 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 8 Μ.Μ.


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΑΣ
 ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 10 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 8 Μ.Μ.
ΣΤΟ ΣΤΕΚΙ ΜΑΣ ΠΡΑΞΙΤΕΛΟΥΣ 78 & ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ


Φίλοι και φίλες του Λιμανιού της Αγωνίας,

Την ερχόμενη Τετάρτη 10 Οκτωβρίου στις 8 μ.μ. θα γίνει  στο Στέκι μας η τακτική μας  Συνέλευση για να συζητήσουμε τα εξής θέματα (κι επιπλέον όποια άλλα  αποφασίσει η ίδια η Συνέλευση):

1. Η πολιτική του Δημάρχου και οι θέσεις του Λιμανιού της Αγωνίας για τα τρέχοντα προβλήματα  όπως τα οικονομικά του Δήμου, η διαχείριση ελεύθερων χώρων, η εφαρμογή ελεγχόμενης στάθμευσης, το μέλλον του Δημοτικού Θεάτρου κ.ά.

2. Το Λιμάνι της Αγωνίας δύο χρόνια δουλειά στο Δημοτικό Συμβούλιο  και στα Κοινοτικά Συμβούλια.Η εναλλαγή των συμβούλων.

3. Προγραμματισμός παραπέρα δράσεων: δημιουργία δικτύων κοινωνικής αλληλεγγύης, συγκρότηση διευρυμένου αντιφασιστικού μετώπου στον Πειραιά, συνέχιση της υπεράσπισης των ελεύθερων χώρων του Πειραιά σε συνεργασία με πρωτοβουλίες κατοίκων, συλλόγους και πολίτες που αγωνίζονται γι' αυτούς κ.ά.
    
Σας περιμένουμε όλες και όλους.


Το Συντονιστικό του Λιμανιού της Αγωνίας.

Υ.Γ Σας στέλνουμε επίσης μια μικρή ενημέρωση από την συζήτηση που έγινε στο Στέκι μας για την Χ.ΑΤην Τετάρτη, 3/10/012, στο Στέκι του Λιμανιού της Αγωνίας, έγινε συνέλευση-συζήτηση με θέμα την αντιμετώπιση της νεοναζιστικής απειλής στον Πειραιά, όπως αυτή εκφράζεται στις μέρες μας μέσω της δράσης της Χρυσής Αυγής.
Στη συζήτηση παρευρέθηκαν περί τα 40 άτομα. Τρία πράγματα χαρακτήρισαν αυτή τη συνάντηση: Η ποικιλία προέλευσης των συμμετασχόντων, -όχι μόνο από το Λιμάνι, που έκανε το κάλεσμα, αλλά και από άλλους χώρους ή και ανένταχτοι πολίτες-, ο πλούσιος προβληματισμός και οι πολύπλευρες αναλύσεις και ιστορικές αναφορές του φαινομένου, καθώς και η ομόθυμη διάθεση συνεργασίας και αναζήτησης κοινών τόπων, παρά τις διαφωνίες και επιφυλάξεις που αναπόφευκτα εκφράστηκαν. Η συζήτηση, παρά τις όποιες διαφωνίες, διεξάχθηκε σ' ένα καλό κλίμα. Ήταν φανερό ότι ήταν κοινή συνείδηση σε όλους ότι το αντικείμενο υπερβαίνει τις επιμέρους αντιθέσεις.
Αυτή η πρώτη προσέγγιση ανέδειξε νέα ζητήματα και έτσι αποφασίστηκε να επαναληφθεί την επόμενη εβδομάδα, για να συμπληρωθούν τα κενά και να παρθούν αποφάσεις δράσης

Δεν υπάρχουν σχόλια: