Δημοτική Κίνηση «Το Λιμάνι της Αγωνίας»---«Πειραιάς για Όλους» : Για την ενημέρωσή σας, το πρόγραμμα των επόμενων ημερών του Νίκου Μπελαβίλα ****Τετάρτη 22 Μαΐου ► Debate στον Real fm (97,8) και στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου│10:00 ► Επισκέψεις σε Υπηρεσίες του Δήμου│12:30 ► Περπατάμε στην Καλλίπολη│Συζητάμε στο Καφενείο Αγγ. Κουκάρα│ 18:30 - 20:30 ****Πέμπτη 23 Μαΐου ► Συνέντευξη στον News 24/7 (86,6 στα FM) και στην εκπομπή "Παιχνίδια Εξουσίας" με τον Βασίλη Σκουρή│11:30-12:00 ► Συνάντηση με τον πρόεδρο του ΣΑΤΑ και βόλτα σε Πιάτσες Taxi│ 13:30 - 15:00 ► Ομιλία Νίκου Μπελαβίλα στα Καμίνια│Πλατεία Λεγάκη (Αγ. Ελευθερίου & Δωδεκανήσου)│19:00 - 21:00 ****Παρασκευή 24 Μαΐου ► Συνέντευξη στην ΕΡΤ1 και στην εκπομπή "Πρωινή Βάρδια" με τους Μάνο Νιφλή και Κώστα Αλατζά│08:15 ► Επίσκεψη στη Λαϊκή στα Καμίνια│10:00 - 11:00 ► Στην Κεντρική Εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Αθήνα│19:00 - 21:00 ****Σάββατο 25 Μαΐου ► Συνάντηση – Ενημέρωση υποψηφίων και εκλογικών αντιπροσώπων στο Εκλογικό Κέντρο #pireas4all│11:00 - 13:00.****

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ Γ.Σ. ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΑΣ

  ΠΕΙΡΑΙΑΣ, 15 Οκτωβρίου 2011
Πειραϊκό Δημοτικό Δίκτυο                    
Τηλ.   210 4194252                                                                                                                
ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑ

Το Λιμάνι της Αγωνίας, μπροστά στα αδιανόητα πριν από λίγο καιρό μέτρα, που πλήττουν το βιοτικό  επίπεδο, τις ελευθερίες και τα δικαιώματα του λαού μας, κατακρημνίζοντας, μαζί με κάθε έννοια δικαίου, τις κατακτήσεις ενός αιώνα, αισθάνεται την ευθύνη να καλέσει τους πολίτες του Πειραιά να αντισταθούν με κάθε τρόπο σ’ αυτή την επίθεση, που έχει πλήξει σε μεγάλο βαθμό την οικονομική, κοινωνική και πολιτιστική ζωή και της πόλης μας. Επίθεση που οδηγεί στη συνειδητοποίηση του πόσο το μικρό και ειδικό είναι συνυφασμένο με το γενικό και μεγάλο.
Είναι πια καθαρό σε όλους μας ότι το έλλειμμα και το χρέος έγιναν η βάση για να αποτελέσει η χώρα μας πρώτο πεδίο δοκιμής στην Ευρώπη για την επίθεση που το παγκόσμιο κεφάλαιο εξαπολύει κατά των εργαζομένων, όπου γης, όπως φαίνεται από τις παγκόσμιες αντιδράσεις, προκειμένου να κερδοσκοπήσει ακόμα περισσότερο, μειώνοντας το εργατικό κόστος, στα πλαίσια του εξοντωτικού ανταγωνισμού που υπάρχει στους κόλπους του. ΑΠΩΤΕΡΟΣ ΣΤΟΧΟΣ: Να εξαγοράσει όλες τις πλουτοπαραγωγικές πηγές της χώρας, και μάλιστα σε εξευτελιστικές τιμές, και να μας οδηγήσει στην απώλεια κάθε έννοιας αυτοδιάθεσης.
Συμπολίτες και συμπολίτισσες
Το «Δεν ήξερα, δεν είδα, δεν άκουσα, δεν μπόρεσα» δε θα ισχύει, όταν θα έχουμε γίνει ως χώρα,  προτεκτοράτο των ισχυρών και ως εργαζόμενοι, ραγιάδες.
Είναι ώρα να βγούμε στην πλατεία Κοραή, σε όλες τις πλατείες, να συμμετέχουμε στις συνελεύσεις, στις διαδηλώσεις, στις απεργίες και ιδιαίτερα στην απεργία και τις διαδηλώσεις στις 19 και 20/10.
Είναι ώρα να πάρουμε πρωτοβουλίες, να αναπτύξουμε αλληλεγγύη με το γείτονα, να αναζητήσουμε την κίνηση της γειτονιάς μας, το ευρύτερο κίνημα, τον όποιο φορέα, τοπικό, συνδικαλιστικό, πολιτικό, θεματικό, που εκτιμάμε ότι πολεμάει αυτή την πολιτική και να συμμετέχουμε στη  δράση του.
Είναι ώρα να διώξουμε αυτή την κυβέρνηση. Είμαστε το 99% της ελληνικής κοινωνίας και εμείς θα καθορίσουμε παραπέρα τις τύχες μας, αποκλείοντας εκείνους που στρέφονται εναντίον μας.  Κανείς δε θα μας σώσει, αν εμείς δεν προστατέψουμε τους εαυτούς μας.     
Σας καλούμε να αντισταθούμε όλοι μαζί, να μην πληρώσουμε τα παράνομα χαράτσια τους. Να εξαντλήσουμε όλα τα δυνατά περιθώρια, για να τους εξαντλήσουμε.
Το Λιμάνι της Αγωνίας θα οργανώσει μια σειρά από δράσεις στις  παραπάνω κατευθύνσεις. Γιατί δεν πάει άλλο! 

ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΕΝΩΜΕΝΟΙ, ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: