Δευτέρα, 21 Φεβρουαρίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 23/2/2011 ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΑΣ

ΠΕΙΡΑΪΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 23/2/2011

Το Πειραϊκό Δημοτικό Δίκτυο ‘’Το Λιμάνι της Αγωνίας’’ συμμετέχει ενεργά στις κινητοποιήσεις της Τετάρτης 23/2/2011 ενάντια στην καταστροφική κυβερνητική πολιτική του μνημονίου, τις συνέπειες της οποίας βιώνουμε πλέον όχι μόνο ως μεμονωμένα άτομα αλλά και ως πολίτες του Πειραιά, σε όλες τις εκφάνσεις της καθημερινότητας της πόλης μας.

Με αφορμή την οικονομική κατάρρευση στην οποία οδήγησαν τη χώρα τα δύο εναλλασσόμενα κόμματα εξουσίας, η οικονομική ζωή, η υγεία, η κοινωνική ασφάλιση,η παιδεία, το περιβάλλον οδηγούνται σε διάλυση, με αποφάσεις του υπερεθνικού κέντρου των Βρυξελλών και με στόχο την αύξηση των υπερκερδών των πολυεθνικών και των τραπεζών, μέσα από την καταπάτηση των δικαιωμάτων των εργαζομένων που έχουν αποκτηθεί με αίμα και ιδρώτα εδώ και δύο αιώνες και μέσα από την εκχώρηση στους ξένους και στα μεγάλα συμφέροντα των κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας.

Θεωρούμε ότι σε αυτές τις ιστορικές στιγμές που ζούμε κανείς πολίτης δεν πρέπει να μείνει αμέτοχος, αν θέλει να υπερασπίσει την ποιότητα ζωής του. Γι αυτό και καλούμε όλους τους Πειραιώτες και τις Πειραιώτισσες να κάνουν όλοι μαζί και ο καθένας χωριστά δική του υπόθεση αυτή την Απεργία, ώστε να νεκρώσει κάθε παραγωγική δραστηριότητα και να ζωντανέψουν οι πλατείες με τη συμμετοχή όλων μας στις συγκεντρώσεις και τα συλλαλητήρια , μέσα από τις γραμμές του φορέα που ο καθένας θα επιλέξει.

Η Γενική Απεργία στις 23 Φλεβάρη πρέπει να αποτελέσει ένα σταθμό στον αγώνα για την ανατροπή αυτών των πολιτικών και των νέων κυβερνητικών σχεδιασμών.

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!
ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: