Δημοτική Κίνηση «Το Λιμάνι της Αγωνίας»---«Πειραιάς για Όλους» : Για την ενημέρωσή σας, το πρόγραμμα των επόμενων ημερών του Νίκου Μπελαβίλα ****Τετάρτη 22 Μαΐου ► Debate στον Real fm (97,8) και στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου│10:00 ► Επισκέψεις σε Υπηρεσίες του Δήμου│12:30 ► Περπατάμε στην Καλλίπολη│Συζητάμε στο Καφενείο Αγγ. Κουκάρα│ 18:30 - 20:30 ****Πέμπτη 23 Μαΐου ► Συνέντευξη στον News 24/7 (86,6 στα FM) και στην εκπομπή "Παιχνίδια Εξουσίας" με τον Βασίλη Σκουρή│11:30-12:00 ► Συνάντηση με τον πρόεδρο του ΣΑΤΑ και βόλτα σε Πιάτσες Taxi│ 13:30 - 15:00 ► Ομιλία Νίκου Μπελαβίλα στα Καμίνια│Πλατεία Λεγάκη (Αγ. Ελευθερίου & Δωδεκανήσου)│19:00 - 21:00 ****Παρασκευή 24 Μαΐου ► Συνέντευξη στην ΕΡΤ1 και στην εκπομπή "Πρωινή Βάρδια" με τους Μάνο Νιφλή και Κώστα Αλατζά│08:15 ► Επίσκεψη στη Λαϊκή στα Καμίνια│10:00 - 11:00 ► Στην Κεντρική Εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Αθήνα│19:00 - 21:00 ****Σάββατο 25 Μαΐου ► Συνάντηση – Ενημέρωση υποψηφίων και εκλογικών αντιπροσώπων στο Εκλογικό Κέντρο #pireas4all│11:00 - 13:00.****

Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ Α' ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ 
ΣΥΜΜΑΧΙΑ στον Πειραιά
                                                                                 9/1/11


Για δύο συνεχόμενες Κυριακές ( 2 & 9 Ιανουαρίου 2011 ) στην 1η Δημοτική Κοινότητα δεν μπόρεσε να εκλεγεί προεδρείο του κοινοτικού Συμβουλίου με ευθύνη των τριών πρώτων σε ψήφους παρατάξεων των δημοτικών εκλογών ( Μιχαλολιάκου, Μίχα, Μαντούβαλου ).
Με μεθοδευμένη αποχή την πρώτη Κυριακή των συμβούλων του συνδυασμού της πλειοψηφίας και τη δεύτερη Κυριακή των συμβούλων των 2 άλλων συνδυασμών "κατάφεραν" να μην εκλεγεί Προεδρείο και βέβαια να μην είναι δυνατόν να λειτουργήσει η Δημοτική Κοινότητα.
Η αυθαίρετη και μειωτική αυτή συμπεριφορά της πλειοψηφίας των κοινοτικών συμβούλων της 1ης Δημοτικής Κοινότητας προς τους δημότες της πόλης μας, τους θεσμούς, τις δημοκρατικές διαδικασίες και τους συναδέλφους τους * είναι εξοργιστική. Πολύ περισσότερο δε, όταν οι κάτοικοι βιώνουν εδώ και χρόνια την εγκατάλειψη και την αδιαφορία από τις Δημοτικές Αρχές.
Καλούμε τους απέχοντες κοινοτικούς συμβούλους να παραβρεθούν οπωσδήποτε στην επόμενη συνεδρίαση του Κοινοτικού Συμβουλίου τους ή να αιτιολογήσουν γραπτά την επιμονή τους στην αποχή. Υπάρχει και τρίτη δυνατότητα : η παραίτηση. Δεν υπάρχει όμως η δυνατότητα να συνεχιστούν η βεντέτα και οι βεντετισμοί σε βάρος της πειραϊκής κοινωνίας.

* για να μην αδικήσουμε κανέναν, πρέπει να τονίσουμε ότι και στις 2 συνελεύσεις παραβρέθηκαν ως όφειλαν μόνον 3 Κοινοτικοί Σύμβουλοι οι : Ανδρέας Τριανταφύλλου (του συνδυασμού Μιχαλολιάκου ), Παναγιώτης Κωνσταντίνου ( του συνδυασμού Παντελάκη ) και Ευαγγελία (Έντζη) Βενιέρη του συνδυασμού μας.

                                               Για την Δημοτική Κίνηση                                                
                                             ΣΥΜΜΑΧΙΑ στον Πειραιά


Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι
Γιάννης Καρδαράς - Μαρία Σταθάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια: