Δημοτική Κίνηση «Το Λιμάνι της Αγωνίας»---«Πειραιάς για Όλους» : Για την ενημέρωσή σας, το πρόγραμμα των επόμενων ημερών του Νίκου Μπελαβίλα ****Τετάρτη 22 Μαΐου ► Debate στον Real fm (97,8) και στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου│10:00 ► Επισκέψεις σε Υπηρεσίες του Δήμου│12:30 ► Περπατάμε στην Καλλίπολη│Συζητάμε στο Καφενείο Αγγ. Κουκάρα│ 18:30 - 20:30 ****Πέμπτη 23 Μαΐου ► Συνέντευξη στον News 24/7 (86,6 στα FM) και στην εκπομπή "Παιχνίδια Εξουσίας" με τον Βασίλη Σκουρή│11:30-12:00 ► Συνάντηση με τον πρόεδρο του ΣΑΤΑ και βόλτα σε Πιάτσες Taxi│ 13:30 - 15:00 ► Ομιλία Νίκου Μπελαβίλα στα Καμίνια│Πλατεία Λεγάκη (Αγ. Ελευθερίου & Δωδεκανήσου)│19:00 - 21:00 ****Παρασκευή 24 Μαΐου ► Συνέντευξη στην ΕΡΤ1 και στην εκπομπή "Πρωινή Βάρδια" με τους Μάνο Νιφλή και Κώστα Αλατζά│08:15 ► Επίσκεψη στη Λαϊκή στα Καμίνια│10:00 - 11:00 ► Στην Κεντρική Εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Αθήνα│19:00 - 21:00 ****Σάββατο 25 Μαΐου ► Συνάντηση – Ενημέρωση υποψηφίων και εκλογικών αντιπροσώπων στο Εκλογικό Κέντρο #pireas4all│11:00 - 13:00.****

Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ : ΔΗΛΩΣΗ της Ευαγγελίας ( Έντζης ) Βενιέρη, Κοινοτικής Συμβούλου της 1ης Δημοτικής Κοινότητας του συνδυασμού "ΣΥΜΜΑΧΙΑ στον Πειραιά" για τα γεγονότα στο Κοινοτικό Συμβούλιο.

10/1/11

Θέλω να εκφράσω τη διαμαρτυρία μου - ως νεοεκλεγμένη κοινοτική σύμβουλος, αλλά και ως κάτοικος του Πειραιά - για όσα απαράδεκτα συνέβησαν τις δύο προηγούμενες Κυριακές 2 & 9 Ιανουαρίου κατά τη διαδικασία εκλογής Προεδρείου της  1ης Δημοτικής Κοινότητας Πειραιά. Η εκλογή "τινάχτηκε στον αέρα" και τις δύο φορές : τη μεν πρώτη Κυριακή 2 Ιανουαρίου, απείχαν σχεδόν σύσσωμοι (7 από τους 9) οι εκλεγμένοι σύμβουλοι  του συνδυασμού Μιχαλολιάκου ( "Ο Πειραιάς μας ενώνει" ! ; ), περιφρονώντας τις στοιχειώδεις δημοκρατικές τους υποχρεώσεις, τους δημότες που τους ψήφισαν, αλλά και τους συμβούλους που ήμαστε παρόντες. Τη δε δεύτερη Κυριακή 9 Ιανουαρίου, οι σύμβουλοι των συνδυασμών της αντιπολίτευσης Μίχα και Μαντούβαλου, μαζί με 2 συμβούλους του συνδυασμού Μιχαλολιάκου, επέλεξαν την προκλητική αποχή μποϋκοτάροντας την εκλογή Προεδρείου με τεχνητή έλλειψη απαρτίας.
Θεωρώ ότι η στάση αυτή των κοινοτικών συμβούλων προσβάλλει τις δημοκρατικές διαδικασίες και τους ψηφοφόρους και δυσκολεύει τη συνεργασία στη Δημοτική Κοινότητα.
Πιστεύω ότι το πρωταρχικό είναι η επίλυση των χρόνιων και οξύτατων προβλημάτων της περιοχής μας με τη συμβολή όλων μας, χωρίς αναβολές και κωλυσιεργίες και καλώ τους συμβούλους των παραπάνω συνδυασμών να απεμπλακούν από προσωπικές ή άλλες αντιπαραθέσεις, για να λυθεί επιτέλους το τυπικό θέμα εκλογής Προεδρείου και να συνεργαστούμε για το ουσιώδες , την αντιμετώπιση των προβλημάτων της Δημοτικής μας Κοινότητας, για την οποία άλλωστε έχουμε εκλεγεί.
                                        Ευαγγελία ( Έντζη ) Βενιέρη
                       Κοινοτική Σύμβουλος 1ης Δημοτικής Κοινότητας Πειραιά
                                                 της Δημοτικής Παράταξης
                                               "ΣΥΜΜΑΧΙΑ στον Πειραιά"

Δεν υπάρχουν σχόλια: