Δημοτική Κίνηση «Το Λιμάνι της Αγωνίας»---«Πειραιάς για Όλους» : Για την ενημέρωσή σας, το πρόγραμμα των επόμενων ημερών του Νίκου Μπελαβίλα ****Τετάρτη 22 Μαΐου ► Debate στον Real fm (97,8) και στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου│10:00 ► Επισκέψεις σε Υπηρεσίες του Δήμου│12:30 ► Περπατάμε στην Καλλίπολη│Συζητάμε στο Καφενείο Αγγ. Κουκάρα│ 18:30 - 20:30 ****Πέμπτη 23 Μαΐου ► Συνέντευξη στον News 24/7 (86,6 στα FM) και στην εκπομπή "Παιχνίδια Εξουσίας" με τον Βασίλη Σκουρή│11:30-12:00 ► Συνάντηση με τον πρόεδρο του ΣΑΤΑ και βόλτα σε Πιάτσες Taxi│ 13:30 - 15:00 ► Ομιλία Νίκου Μπελαβίλα στα Καμίνια│Πλατεία Λεγάκη (Αγ. Ελευθερίου & Δωδεκανήσου)│19:00 - 21:00 ****Παρασκευή 24 Μαΐου ► Συνέντευξη στην ΕΡΤ1 και στην εκπομπή "Πρωινή Βάρδια" με τους Μάνο Νιφλή και Κώστα Αλατζά│08:15 ► Επίσκεψη στη Λαϊκή στα Καμίνια│10:00 - 11:00 ► Στην Κεντρική Εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Αθήνα│19:00 - 21:00 ****Σάββατο 25 Μαΐου ► Συνάντηση – Ενημέρωση υποψηφίων και εκλογικών αντιπροσώπων στο Εκλογικό Κέντρο #pireas4all│11:00 - 13:00.****

Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ

Υποψήφιοι και υποψήφιες, φίλες και φίλοι,

Σας ενημερώνουμε για τον προεκλογικό προγραμματισμό της τελευταίας εβδομάδας των εκλογών.
-Την ΚΥΡΙΑΚΗ το πρωί, ώρα 10.30, συνάντηση στην πλατεία ηλεκτρικού σταθμού, για μοίρασμα υλικού στο παζάρι. Θα συνεχίσουμε στον Προφήτη Ηλία και στην Καστέλλα.
Καλούνται οι νέοι του συνδυασμού να ενεργοποιηθούν και να φτιάξουν το δικό τους πρόγραμμα, προσεγγίζοντας χώρους όπου συχνάζουν νέοι. Πχ. Στέκια Μικρολίμανου, Πανεπιστήμιο,κλπ.
-Τη ΔΕΥΤΕΡΑ, 1/11, ώρα 9.30π.μ., ραντεβού στην είσοδο του ΟΛΠ, για συνάντηση με τους εργαζομένους.
Την ΤΡΙΤΗ το πρωί, 2/11, ώρα 10.30 πμ, συνάντηση στα κεντρικά ιατρεία του ΙΚΑ, στη Μπουμπουλίνας. Η υποψήφιά μας, Ευγενία Τσιτσιλιάνου, έχει κάνει μια προεργασία και θα μας περιμένουν εκεί. Στη συνέχεια θα πάμε και σε άλλα γραφεία του ΙΚΑ.
Την ΤΡΙΤΗ το βράδυ, ώρα 8μμ, παρουσίαση του ψηφοδελτίου στο εκλογικό μας περίπτερο, στην πλατεία Κοραή.
Την ΤΕΤΑΡΤΗ, 3/11, ώρα 9πμ, συνάντηση στα Δικαστήρια, γωνία Σκουζέ και Φίλωνος. Στη συνέχεια στο Ειρηνοδικείο, Νικήτα 12 και Εθνικής Αντιστάσεως.
-Την ίδια μέρα, ώρα 11πμ, συνάντηση στο ΝΑΤ, απέναντι από την Αγία Τριάδα.
Την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 5/11, ώρα 6μμ, να κάνουμε αισθητή την παρουσία μας στο εκλογικό περίπτερο των Καμινίων.
Το παρόν πρόγραμμα είναι ένα κεντρικό πρόγραμμα. Είναι όμως αυτονόητο ότι αυτή την τελευταία εβδομάδα πρέπει να εντείνουμε όλοι τις προσπάθειές μας και σε τοπικό επίπεδο. Τα διαμερίσματα να παίρνουν πρωτοβουλίες για τοπική δράση και όλοι οι υποψήφιοι να είναι σε επαφή με τα τοπικά κιόσκια για μοίρασμα υλικού και περιοδείες.
Επίσης θα θέλαμε όλοι και όλες να συμβάλετε με ιδέες και προτάσεις για το πώς μπορούμε να οργανώσουμε την καλύτερη παρουσία μας το βράδυ της Τρίτης στην πλατεία Κοραή και της Παρασκευής στα Καμίνια.
Απόψε, Παρασκευή, θα έρθουν στα περίπτερα τα βιογραφικά και αύριο, Σάββατο, εκτός απροόπτου, τα ψηφοδέλτια και το πρόγραμμα.
Θα σας ενημερώσουμε για ό τι νεότερο υπάρξει.
Σας θυμίζουμε ότι τα περίπτερά μας βρίσκονται στα εξής σημεία:
Α΄ δ/σμα: Πλατεία Πηγάδας, στη στάση του 909.
Β΄ δ/σμα :Πλατεία Κοραή, γωνία Ηρώων Πολυτεχνείου και Βασ. Γεωργίου, δίπλα στο φανάρι.
Γ΄ δ/σμα : Νέο Φάληρο, γωνία Ειρήνης και Σμολένσκυ, έξω από την καφετέρια τη γνωστή ως Ταραντέλλα.
Δ΄ δ/σμα : Καμίνια, γωνία Δωδεκανήσου και Αγ. Ελευθερίου, επί της πλατείας.
Ε΄ δ/σμα : Αγία Σοφία, Ραιδεστού 154, στα γραφεία της Κίνησης Ενεργών Πολιτών.

Από το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια: