Δημοτική Κίνηση «Το Λιμάνι της Αγωνίας»---«Πειραιάς για Όλους» : Για την ενημέρωσή σας, το πρόγραμμα των επόμενων ημερών του Νίκου Μπελαβίλα ****Τετάρτη 22 Μαΐου ► Debate στον Real fm (97,8) και στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου│10:00 ► Επισκέψεις σε Υπηρεσίες του Δήμου│12:30 ► Περπατάμε στην Καλλίπολη│Συζητάμε στο Καφενείο Αγγ. Κουκάρα│ 18:30 - 20:30 ****Πέμπτη 23 Μαΐου ► Συνέντευξη στον News 24/7 (86,6 στα FM) και στην εκπομπή "Παιχνίδια Εξουσίας" με τον Βασίλη Σκουρή│11:30-12:00 ► Συνάντηση με τον πρόεδρο του ΣΑΤΑ και βόλτα σε Πιάτσες Taxi│ 13:30 - 15:00 ► Ομιλία Νίκου Μπελαβίλα στα Καμίνια│Πλατεία Λεγάκη (Αγ. Ελευθερίου & Δωδεκανήσου)│19:00 - 21:00 ****Παρασκευή 24 Μαΐου ► Συνέντευξη στην ΕΡΤ1 και στην εκπομπή "Πρωινή Βάρδια" με τους Μάνο Νιφλή και Κώστα Αλατζά│08:15 ► Επίσκεψη στη Λαϊκή στα Καμίνια│10:00 - 11:00 ► Στην Κεντρική Εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Αθήνα│19:00 - 21:00 ****Σάββατο 25 Μαΐου ► Συνάντηση – Ενημέρωση υποψηφίων και εκλογικών αντιπροσώπων στο Εκλογικό Κέντρο #pireas4all│11:00 - 13:00.****

Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

ΝΙΚΟΣ ΛΕΓΑΚΗΣ: «ΗΔΗ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΣΤΕΡΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΙΩΤΕΣ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ»

Δελτίο  Τύπου
Δευτέρα, 11 Οκτωβρίου 2010

ΝΙΚΟΣ ΛΕΓΑΚΗΣ: «ΗΔΗ ΑΡΧΙΣΑΝ  ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ
ΣΤΕΡΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΙΩΤΕΣ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ» 

Πολύ έντονο ήταν το παρασκήνιο, ολόκληρο το Σαββατοκύριακο, σχετικά με την προγραμματισμένη για απόψε Δευτέρα, εκπομπή του  ALTER, που θα είχε ως θέμα τον Πειραιά. Βγήκαν κυριολεκτικά τα «μαχαίρια» στους κόλπους του ΠΑΣΟΚ, με τον υποψήφιο Δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μίχα, να θέτει βέτο μη συμμετοχής του Παναγιώτη Φασούλα, κίνηση που προκάλεσε την επίσης έντονη αντίδραση του εν ενεργεία Δημάρχου, με αποτέλεσμα ν’ ακυρωθεί η εκπομπή. 
Ο υποψήφιος  Δήμαρχος με την «Συμμαχία στον Πειραιά» Νίκος Λεγάκης, με αφορμή όλα τα παραπάνω έκανε την παρακάτω δήλωση:    
«Λίγο καιρό  μετά την περίφημη «μπασκετική» συναινετική χειραψία της τριάδας Φασούλα - Μίχα - Σγουρού, που δημοσιεύτηκε πανηγυρικά στις εφημερίδες, αναβάλλεται η αποψινή εκπομπή «Πρόσωπο με πρόσωπο» του Νίκου Χατζηνικολάου στον ALTER, για τις εκλογές στον Πειραιά όπου θα συμμετείχαν οι υποψήφιοι για το δημαρχιακό θώκο.
Ο λόγος;
Το βέτο που έθεσε ο Γ. Μίχας για  τη συμμετοχή του Π. Φασούλα στην εκπομπή !  
Ήδη άρχισαν  τα όργανα, με τους διαξιφισμούς που  ξεκίνησαν από το περασμένο Σάββατο  στους κόλπους του ΠΑΣΟΚ, στερώντας έτσι από τους Πειραιώτες τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τις θέσεις των υποψηφίων σε σχέση με τα μεγάλα και χρόνια προβλήματα που ταλαιπωρούν την πόλη. 
Αναρωτιόμαστε τι προέχει ;  
Η ανάδειξη των προβλημάτων της πόλης  και οι θέσεις των υποψηφίων ή  οι εσωτερικοί, μικρόψυχοι διαξιφισμοί στην κυβερνητική παράταξη;».    

ΤΟ  ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: