Δημοτική Κίνηση «Το Λιμάνι της Αγωνίας»---«Πειραιάς για Όλους» : Για την ενημέρωσή σας, το πρόγραμμα των επόμενων ημερών του Νίκου Μπελαβίλα ****Τετάρτη 22 Μαΐου ► Debate στον Real fm (97,8) και στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου│10:00 ► Επισκέψεις σε Υπηρεσίες του Δήμου│12:30 ► Περπατάμε στην Καλλίπολη│Συζητάμε στο Καφενείο Αγγ. Κουκάρα│ 18:30 - 20:30 ****Πέμπτη 23 Μαΐου ► Συνέντευξη στον News 24/7 (86,6 στα FM) και στην εκπομπή "Παιχνίδια Εξουσίας" με τον Βασίλη Σκουρή│11:30-12:00 ► Συνάντηση με τον πρόεδρο του ΣΑΤΑ και βόλτα σε Πιάτσες Taxi│ 13:30 - 15:00 ► Ομιλία Νίκου Μπελαβίλα στα Καμίνια│Πλατεία Λεγάκη (Αγ. Ελευθερίου & Δωδεκανήσου)│19:00 - 21:00 ****Παρασκευή 24 Μαΐου ► Συνέντευξη στην ΕΡΤ1 και στην εκπομπή "Πρωινή Βάρδια" με τους Μάνο Νιφλή και Κώστα Αλατζά│08:15 ► Επίσκεψη στη Λαϊκή στα Καμίνια│10:00 - 11:00 ► Στην Κεντρική Εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Αθήνα│19:00 - 21:00 ****Σάββατο 25 Μαΐου ► Συνάντηση – Ενημέρωση υποψηφίων και εκλογικών αντιπροσώπων στο Εκλογικό Κέντρο #pireas4all│11:00 - 13:00.****

Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

H Γενική Συνέλευση του Λιμανιού της Αγωνίας στις 15 Σεπτεμβρίου 2010 αποφάσισε την κάθοδο στις δημοτικές εκλογές με ένα ευρύτερο συμμαχικό σχήμα και επικεφαλής τον γιατρό Νίκο Λεγάκη.

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2010
Στις 15/9/2010 πραγματοποιήθηκε η Γ.Σ. του Λιμανιού της Αγωνίας στο «Στέκι» με θέμα: «Εκλογές του Νοεμβρίου». Στη Γ.Σ. έλαβαν μέρος πάνω από 140 μέλη και φίλοι της κίνησης. Η Επιτροπή που είχε αναλάβει τις ομόφωνα αποφασισμένες από το Συντονιστικό επαφές με Αυτοδιοικητικές Κινήσεις, Πολιτιστικούς φορείς της πόλης και τα κόμματα, εκτός των δύο κομμάτων του διπολισμού, Πρότεινε στη Γ.Σ. τη συγκρότηση ενός ευρύτερου συμμαχικού σχήματος με συμμετοχή αυτοδιοικητικών κινήσεων, φορέων, κομμάτων και ανεξαρτήτων πολιτών που θα διεκδικήσει : Να αλλάξει τους αυτοδιοικητικούς συσχετισμούς στην πόλη προς όφελος των πολιτών και της καθημερινότητάς τους για μία αποτελεσματική τοπική εξουσία με ορθολογική ανάπτυξη και σχεδιασμό. Να διεκδικήσει "την αλληλέγγυα πόλη"» με κοινωνική αλληλεγγύη και ευαισθησία με δίκτυο προστασίας όσων πλήττονται από την οικονομική κρίση σε μία πρωτόγνωρη για τη χώρα περίοδο με την παρουσία του Δ.Ν.Τ. και του Μνημονίου που τα αποτελέσματά του είναι οδυνηρά για τους πολίτες και την κοινωνία. Να    να αποτελέσει ένα βήμα αντίστασης της κοινωνίας από τις εφαρμοσμένες τόσα χρόνια επιλογές που έφεραν τη χώρα σε αυτό το χάλι που όλοι βιώνουμε. Ν α αντιμετωπίσει τις επιπτώσεις που φέρνει στην Τ.Α. ο Καλλικράτης
Στη συνέχεια ο εκλεγμένος επικεφαλής και υποψήφιος Δήμαρχος Γ. Καρδαράς πρότεινε στη Γ.Σ. του Λιμανιού της Αγωνίας χάριν της ενότητας, της διεύρυνσης και της συνεργασίας αυτοδιοικητικών παρατάξεων, πολιτικών φορέων και κινημάτων ως υποψήφιο Δήμαρχο του υπό σύσταση σχήματος τον επικεφαλής της Ανεξάρτητης Κίνησης Κατοίκων Πειραιά (ΑΚΙΚΑΠ) Ν. Λεγάκη που συνεργάστηκε 4 χρόνια στενά με το Λιμάνι της Αγωνίας.
Η Γ.Σ. μετά από ανταλλαγή απόψεων κατέληξε με μεγάλη πλειοψηφία στην αποδοχή των εισηγήσεων και προτάσεων.
Στις 16/9/2010 πραγματοποιήθηκε στο «Στέκι» νέα συνάντηση αντιπροσωπειών του Λιμανιού της Αγωνίας, της ΑΚΙΚΑΠ, των Οικολόγων Πράσινων και άλλων φορέων όπου κατατέθηκαν απόψεις και αποφασίστηκαν τα πρώτα βήματα για τη συγκρότηση του ψηφοδελτίου κοινής καθόδου και του τίτλου του συμμαχικού σχήματος.
Εκείνο που επικράτησε είναι η αισιοδοξία για αλλαγή σελίδας στον Πειραιά.
Πειραιάς, 17/9/2010
Το Λιμάνι της Αγωνίας

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΛΕΓΑΚΗ
Πειραιάς 16/9/2010
Προς την Γ.Σ του ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΑΣ
Φίλες και φίλοι, 

Ανανεώνοντας την ελπίδα για το μέλλον της πόλης, όλοι εμείς που γεννηθήκαμε, ζούμε, αγαπάμε και πονάμε τον Πειραιά, ενωμένοι να πάρουμε στα χέρια μας τις τύχες του.
Αποδέχομαι την πρόταση της Δημοτικής Κίνησης «ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΑΣ» και αποτελεί τιμή για μένα να είμαι επικεφαλής ενός ψηφοδελτίου συνεργασίας με την ΑΚΙΚΑΠ και άλλες Οικολογικές δυνάμεις, κινήματα γειτονιάς και ανεξάρτητους πολίτες.

Θα εργαστούμε:

  • Για μία αποτελεσματική αυτοδιοίκηση με ορθολογική ανάπτυξη και σχεδιασμό για την καθημερινότητα του πολίτη και με ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ για όσους πλήττονται από την κρίση.
  • Για ένα ΒΗΜΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ της ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, για τις πολιτικές που έφεραν τη χώρα στο ΔΝΤ αλλά και τον Πειραιά σε αυτό το δραματικό χάλι .
  • Για να αντιμετωπίσουμε μαζί τις επιπτώσεις που φέρνει στην τοπική αυτοδιοίκηση ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ.
Χρειάζεται αλλαγή σελίδας.
Θεωρώ υποχρεώσή μου να ευχαριστήσω τον εκλεγμένο από τη Γ.Σ. του «ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΑΣ» επικεφαλής και υποψήφιο Δήμαρχο Πειραιά ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΔΑΡΑ που χάριν της ενότητας και της διεύρυνσης της συνεργασίας των παρατάξεων, φορέων και κινημάτων παραχωρεί τη θέση του και παραμένει υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος.
Τελειώνοντας απευθύνω έναν αγωνιστικό χαιρετισμό ΝΙΚΗΣ!!!!






Δεν υπάρχουν σχόλια: