Δημοτική Κίνηση «Το Λιμάνι της Αγωνίας»---«Πειραιάς για Όλους» : Για την ενημέρωσή σας, το πρόγραμμα των επόμενων ημερών του Νίκου Μπελαβίλα ****Τετάρτη 22 Μαΐου ► Debate στον Real fm (97,8) και στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου│10:00 ► Επισκέψεις σε Υπηρεσίες του Δήμου│12:30 ► Περπατάμε στην Καλλίπολη│Συζητάμε στο Καφενείο Αγγ. Κουκάρα│ 18:30 - 20:30 ****Πέμπτη 23 Μαΐου ► Συνέντευξη στον News 24/7 (86,6 στα FM) και στην εκπομπή "Παιχνίδια Εξουσίας" με τον Βασίλη Σκουρή│11:30-12:00 ► Συνάντηση με τον πρόεδρο του ΣΑΤΑ και βόλτα σε Πιάτσες Taxi│ 13:30 - 15:00 ► Ομιλία Νίκου Μπελαβίλα στα Καμίνια│Πλατεία Λεγάκη (Αγ. Ελευθερίου & Δωδεκανήσου)│19:00 - 21:00 ****Παρασκευή 24 Μαΐου ► Συνέντευξη στην ΕΡΤ1 και στην εκπομπή "Πρωινή Βάρδια" με τους Μάνο Νιφλή και Κώστα Αλατζά│08:15 ► Επίσκεψη στη Λαϊκή στα Καμίνια│10:00 - 11:00 ► Στην Κεντρική Εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Αθήνα│19:00 - 21:00 ****Σάββατο 25 Μαΐου ► Συνάντηση – Ενημέρωση υποψηφίων και εκλογικών αντιπροσώπων στο Εκλογικό Κέντρο #pireas4all│11:00 - 13:00.****

Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

  ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΛΙΜΑΝΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ, ΟΙΚΟΛΟΓΙΑΣ & ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ
Υποψήφιος Δήμαρχος  ΝΙΚΟΣ ΛΕΓΑΚΗΣ

--**-- 
ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ 
Ανακοίνωση  του ΣΥ.ΡΙΖ.Α Δήμου Πειραιά
για τις δημοτικές  εκλογές της 7ης Νοεμβρίου 2010
Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Πειραιά, χαιρετίζει τη συγκρότηση της  «Συμμαχία στον Πειραιά», με υποψήφιο δήμαρχο  το Νίκο Λεγάκη. Μια προσπάθεια, που θέλει να κάνει τον Πειραιά, λιμάνι Αλληλεγγύης, Οικολογίας και Ανατροπής. 
Συμμέτοχοι  σ’ αυτή την προσπάθεια, αυτοδιοικητικές  και πολιτικές δυνάμεις του Πειραιά, καθώς και εκατοντάδες ανένταχτοι-ες, με παρελθόν και μέλλον στη ζωή της πόλης μας. Δυνάμεις που όλο το προηγούμενο διάστημα, παρόλο που συγκρούστηκαν με ισχυρά οικονομικά συμφέροντα που λυμαίνονται την πόλη και κερδοσκοπούν σε βάρος του λαϊκού κόσμου, κατάφεραν να κερδίσουν σε δεκάδες περιπτώσεις. Στο Δημοτικό Συμβούλιο, ήταν η κύρια αντιπολίτευση στην πλειοψηφία του κ. Φασούλα, ενώ οι μάχες που έδωσαν όλο το προηγούμενο διάστημα σε πολιτικά ζητήματα, όπως ο «Καλλικράτης», το «Μνημόνιο» της φτώχειας, της υποτέλειας και της ανεργίας, στις επιθέσεις στα εργασιακά δικαιώματα, αποτελεί εγγύηση της κοινής δράσης μας, στο μέλλον.  
Όλοι  μαζί, μπορούμε στον Πειραιά, να δημιουργήσουμε μαζί με τα Κινήματα και τους ενεργούς πολίτες, μια ισχυρή ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ  ΠΕΙΡΑΙΑ, ένα ΛΙΜΑΝΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ, ΟΙΚΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ.


Πειραιάς, 04/10/2010  
Το Γραφείο Τύπου
 --**--

ΔΕΛΤΙΟ   ΤΥΠΟΥ    

Η Δημοτική Κίνηση <ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ>ανακοινώνει οτι αποφάσισε να κατέλθει στις Δημοτικές Εκλογές της 7ης Νοεμβρίου 2010 με το ψηφοδέλτιο 
<ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ>
με επικεφαλής τον Αγωνιστή της Δημοκρατίας και καταξιωμένο επιστήμονα Νίκο Λεγάκη.Πιστεύουμε οτι η πράξη μας αυτή είναι βαθύτατα πολιτική που θα συνεισφέρει με τις δυνάμεις της στην ανάπτυξη του συνδυασμού που συγκεντρώνει τις προοδευτικές δυνάμεις του τόπου και που θα αποτελέσει ενα ελπιδοφόρο ξεκίνημα για τον Πειραια.

Από την Δημοτική Κίνηση <ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ>



ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΠΕΙΡΑΙΑ 
ΚΑΛΗ  ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ! 

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση,οι ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΠΕΙΡΑΙΑ, χαιρετίζουν την συγκρότηση του νέου δημοτικού σχήματος «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ-Λιμάνι Αλληλεγγύης, Οικολογίας και Ανατροπής».
Ηδη από την προεκλογική περίοδο των ευρωεκλογών, οι ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΠΕΙΡΑΙΑ είχαν καταδείξει την ανάγκη δημιουργίας ενός νέου ενωτικού δημοτικού σχήματος για το Δήμο Πειραιά, γι’αυτό και στις προ-σπάθειες για την συγκρότηση του, είχαν ενεργό ρόλο.
 Οι ανεξάρτητες και ριζοσπαστικές δυνάμεις του Πειραιά, δεν έπρεπε στην παρούσα φάση να βρίσκονται πολυδιασπασμένες. 
Οι δύσκολοι καιροί του μνημονίου, και οι αστοχίες του «Καλλικράτη», απαιτούν ένα δυνατό δημοτικό σχήμα.Πρέπει να τεθούν με δυναμισμό και επιρροή, οι κοινές αυτοδιοικητικές προτάσεις, ως λύσεις, στο βαθμό,που τους αναλογούν, για την οικονομική κρίση ,που επιρεάζει άμεσα τον Δήμο  Πειραιά και συνεχίζει να υποβαθμίζει την ποιότητα της ζωής μας. 
Οι λύσεις αυτές θα μας βγάλουν από το αδιέξοδο των σημερινών κατεστημένων επιλογών.
Οι δημότες του Πειραιά απαιτούν μια άλλη πολιτική για τον Δήμο εδώ και
καιρό.Η κρίση τους κάνει να την απαιτούν εμφατικότερα.
Η επίλογη του Νίκου Λεγάκη, ως υποψήφιου δήμαρχου, είναι η ενδεδειγ-μένη. Ο Νίκος Λεγάκης με χαρακτηριστικά την ανεξαρτησία, τους αγώνες και την εμπειρία στα δημοτικά, όπως και την πραότητα στο χαρακτήρα, είναι ο κατάλληλος ενωτικός υποψήφιος.

Τα μέλη των ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ  ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ θα βοηθήσουν όσο μπορούν για την επιτυχία της «ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ- Λιμάνι Αλληλεγγύης, Οικολογίας και Ανατροπής» γιατί έχουν την πίστη ότι αποτελεί μεγάλη ελπίδα για την πόλη μας. 
                                                                               ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ  ΠΡΑΣΙΝΟΙ  ΠΕΙΡΑΙΑ    

                                                                                                      --**--

                                                      Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

Η Δημοκρατική Αριστερά χαιρετίζει τη νέα δημοτική κίνηση «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ - Λιμάνι της Αλληλεγγύης, της Οικολογίας και της Ανατροπής.», με επικεφαλής το Νίκο Λεγάκη. Στηρίζει την προσπάθεια και συστρατεύεται στο όραμα μιας ανοιχτής, συμμετοχικής διαδικασίας κοινωνικών και χωρικών μεταπλάσεων. Θεωρεί ότι η πόλη μας αποτελεί ενεργό και ανεξάντλητο πεδίο δυνατοτήτων, με στόχο μια διαδικασία δημιουργικών και τροποποιητικών παρεμβάσεων. Πιστεύει πως η δημοτική αυτή κίνηση γκρεμίζει στεγανά, διευκολύνει την επικοινωνία, ενισχύει την όσμωση ανάμεσα στους ανθρώπους, επιδιώκει και στοιχειοθετεί προτάσεις, για να γίνει ο Πειραιάς βιώσιμη πόλη. 
Η δημοτική κίνηση «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ» αποτελεί την ύστατη ελπίδα για την πόλη μας.   


Δεν υπάρχουν σχόλια: